Virágcsokorral akarja kiengesztelni Szél Bernadett LMP-és képviselőnőt a környezetvédelmi államtitkár.„Szerkesztő Úr nézzen rám! Így néz ki egy macsó mint én? Így néz ki egy szexista mint én? Vagy egy tahó, mint én? - tette fel a kérdést Illés Zoltán az ATV Híradónak. A környezetvédelmi államtitkár a Híradónknak adott exkluzív interjúban azt mondta: az SMS és a telefonbeszélgetés után a következő parlamenti ülésen fogja átadni a virágot a képviselőnőnek, akiről korábban azt mondta: attól még, hogy valaki szép, nem biztos, hogy okos is. Illés Zoltán szerint ugyanakkor - amellett, hogy tiszteli Szél Bernadett női mivoltát - úgy gondolja, hogy Verespatak ügyében neki és a kormánynak van igaza. Az államtitkár azt viszont sértőnek tartja és bocsánatot vár Schiffer Andrástól, az LMP frakcióvezetőjétől azért, mert a kijelentése után többek között tahónak nevezte őt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@JAJMÁR: És a virágcsokor árát majd elszámolja szépen mint költségtérítést :) Majd mi kifizetjük az ó tahóságának árát . Ciánt a pofámba ha nem így lesz :)
kiskutyauto
Macho és szexista biztos hogy nem így néz ki, mert ez a féreg egyáltalán még férfinek sem néz ki; de hogy EGY TAHÓ AZ HALÁLPONTOSAN ÍGY NÉZ KI, az már biztos... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
hetöndöe
Hát persze Zotyika!
Fején találtad a szöget.
Alapjában véve nem vagy te tahó,csak azzá tett a hatalom és a pénz.
human
Ez az ember azt hiszi, hogy a külső alapján tudható, hogy valaki bunkó vagy szexista? Te jó ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.