Ezt írta Semjén Zsolt pártelnöknek a KDNP távozó politikusa. Debreczenyi János Veszprémben volt polgármester 2006 és 2010 között. Elege lett a kormányból. Azt írja, hogy keményen dolgozott, hogy a Fidesz-KDNP többséget szerezzen, mert azt gondolta, hogy az országnak erre van szüksége, de csalódnia kellett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Igen, ennek az uriembernek meg van tartasa, van gerince, es tudja, hogy ha valamiben hibazott, azt kijavithatja, es ezert a valtoztatasert senki nem fogja elitelni, mert belatta, hogy nem O, hanem azok hazudtak, akik a valasztasi programjukban mast igertek...

O megmaradhat sajat maga elott tisztanak, mert tevedni emberi dolog, ha belatjuk, hogy tevedtunk, akkor meg mindig van esely jobba valni... Debreczenyi ur is ezt teszi,... Talaljon meghallgatasra az imaja,...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Tootsy: Csak az a baj, hogy lassan ébrednek a többiek /Fidesz-KDNP/
outsider
@Pálinkafőző Rézüst: Szerencsétlent kirakták, ő meg berágott... meg az az aláírás:)
Tootsy
@Pálinkafőző Rézüst: Kedvesem, lehet, hogy o egy keson ero tipus, ami azt jelenti, hogy most jutott el a tudataig, hogy mar a szemetseg osszecsap a fejunk folott,... Lehet ez egy igazi mea culpa, de ahogy mondod, a masik lehetoseg sincs kizarva, ... Ez utobbihoz sajnos megint legalabb 4 ev kellene, amig meglatjuk, hogy valoban megbanta-e, hogy fideSS-es volt, vagy ez csak egy ugyes reklamfogas volt -e? En mindenesetre mindenkinek - kiveve a vityat es az o csatlosait- adnek egy lehetoseget, hogy amit elkurt, helyrehozhassa... Igaz, nagyon rovid idot adnek erre, es nagyon szigoru felteteleket, komoly ellenorzes mellett, hogy megegyszer ne sikeruljon nekik visszaelni a hatalmuk adta lehetosegekkel,...:o((
JAJMÁR
"Formálissá tettétek a demokráciát, megaláztátok a polgári értékrendet, sárba rántottátok a keresztény hit tanait. Tönkreteszitek és lejáratjátok a népet és az országot."
Ez nagyon betalált, nekem is ez a fő bajom velük.

Gondolom sok álmatlan éjszaka előzte meg ezt a döntést, de a nagy kő csak leesett :) Kiderül kinek lesz még bátorsága követni, mert hogy sokan szeretnék, az biztos.
mátmar
Csak nem kezdődött el a patkányok menekülése a süllyedő hajóról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.