Semmi nem garantálja, hogy sikerül tartani az október 15-ei újabb határidőt, és ha késve is, de akkorra kiszállítják a tankönyveket az iskolásokhoz, véli az MSZP. A Bangóné Borbély Ildikó MSZP-elnökségi tag által aláírt közleményben emlékeztetnek: bár megígérték, az illetékeseknek sem augusztus végére, sem a tanévkezdetre nem sikerült eleget tenniük ennek a kötelezettségüknek. "Szánalmas vergődés folyik a tankönyvügyben. Mára kiderült: a tankönyvterjesztés államosítása teljes csőd. A szülők idegesek, a gyerekek nem tudnak tanulni, a pedagógusok tehetetlenek. Ezt csúnyán elszúrta a Fidesz-kormány" - áll a közleményben, amelyet egészében közzéteszünk.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Miert is hihette barki is, hogy majd pont ezt az igeretet tartja be a kormany? Hiszen kiku'rt a tanarokkal is, mikor fizetesemelest igert nekik, kozben kiderult, hogy a fizetesert tobbletmunkat varnak el, ami ugye ekkor mar nem tobbletfizu, csak sima fizetes, de ennek a reszleteit mar ismerjuk. Erdemes volt tehat szetverni a Tankonyvkiado Vallalatot (is) - itt az eredmeny,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.