A választási együttműködésről szóló megállapodást tudatosan október 22-én, és nem a nemzeti ünnepen tartandó ellenzéki rendezvényen írják alá. Ezzel azt szeretnék egyértelművé tenni, hogy a (Gyurcsányékkal) közös ünneplés nem a két ellenzéki erő közötti megállapodás kiszélesítéséről szól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Olyan mindegy, hogy mikor szerződnek. Nem hitelesek ma már!
töky
Ez az egész fogjunk össze, ne fogjunk össze paródia az impotencia egyik legfőbb jellemzője a bal oldalon. Ezektől ( Bajnai Mesterházy vezette pártok ) nem lehet elvárni azt, hogy le tudják váltani ezt a szemét fideszt. Várjunk emberek még négy évet ( utána lehet még négyet várni) mire ez a kis barna ember kivénhedik és akkor lehet újra próbálkozni az üggyel. De akkor már mások próbálkozzanak, ne ezek. ( felettük is megy hála istennek az idő)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.