A Fidesz szerint a "Mesterházy-Bajnai féle program" 532 milliárd forintos terhet tenne a magyar háztartások vállára, a rezsicsökkentést "kifilézné", a családi adókedvezményt megszüntetné, a munkavállalói adókat emelné, a közszférában elmaradnának a béremelések és leépülne a közfoglalkoztatás. Hoppál Péter, a nagyobbik kormánypárt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján utalt Mesterházy Attila MSZP-elnök és az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon Reuters-nyilatkozatára, kifogásolva, hogy a két politikus a bankok és az extraprofittal rendelkező multik terheinek csökkentéséről szóló programjukat nem közvetlenül a magyar emberek szemébe mondták, hanem egy nemzetközi hírügynökségen keresztül üzenték meg az "őket támogató" pénzvilágnak.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
a jó öreg szardobálós fidesz propaganda ismét lecsap.
silber13
Van! Meg a Magyarország jobban teljesít-nek, az 1000.000 munkahelynek, meg a megvédjük a nyugdíjakat, és sorolhatni lehetne a többit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.