A Fiat keltett „veszélyérzetet” Eva Rezesovában, amikor betért elé, a BMW „meglepődött” vezetője már nem is tudta volna elkerülni az ütközést – ezt állítja az az igazságügyi szakértő, aki fordulatot hozott a négy ember halálával végződött baleset ügyében. Információink szerint a szaktekintély részvétele az eljárásban felveti az összeférhetetlenséget, ő viszont állítja, hogy ennek oka már megszűnt, amikor a szlovák milliomosnő magánszakértője lett. Az áldozatok családjának képviselője most kizárását kérte az eljárásból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Ne kérjünk bocsánatot Eva Rezesovától, hogy nem biztosítottunk neki rendőri felvezetéssel száguldozást? (ittasan-drogosan-telefonálgatva-vodkásüveggel felszerelve)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Ne kérjünk bocsánatot Eva Rezesovától, hogy nem biztosítottunk neki rendőri felvezetéssel száguldozást? (ittasan-drogosan-telefonálgatva-vodkásüveggel felszerelve)
mátmar
Lehet, hogy a magánszakértő hazudik, de legalább jól megfizetik. A halottak meg már nem számítanak?
aremy
gerinctelen a szakértő de lehet hogy csak fideszes.
Zsuga
Azért jó lenne, ha most már nem úszná meg a hölgyike ezt a balhéját is! Négy embert ölt meg, és még lelkiismeret furdalása sincs. Egy gyengécske bocsánatkérés sem futja tőle az elhunytak hozzátartozói felé, kizárólag magával van elfoglalva, hogy minél kevesebbel megússza. Ha ebben is őt segítik, végképp meg lesz a véleményem a hazai igazságszolgáltatásról.
vidi500
"kizárhatják Rezesova szakértőjét?"
Igen, a szakértői ítélkezés útvesztői...
vidi500
@Zsuga: "Négy embert ölt meg, és még lelkiismeret furdalása sincs. Egy gyengécske bocsánatkérés sem futja tőle az elhunytak hozzátartozói felé..."
Ugyan már! Ez a gazdag réteg annyira tele van felsőbbrendűségi, uralkodói tudattal, a "senkiházik" lebecsülésével, hogy ilyen szóba sem jöhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.