Szerepjátékot játszott a parlamentben Harangozó Tamás, és a közoktatásért felelős államtitkár csúnyán árnyékra vetődött. Egyrészt nem teljesen értette az ötödikes nebulóként fellépő MSZP-s honatya nyelvtani szerkezeteit, másrészt kiderült, hogy a „karrierkényszer” okán sertepertélt az állampártban – akkor éppen az MSZMP-ben. Harangozó és Hoffmann azon levél kapcsán csörtézett, amit az államtitkár szíveskedett az ötödikes és nyolcadikos diákoknak kézbesített alaptörvényhez mellékelni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Úgy tűnik, eléggé alábecsüli a képviselőtársak szellemi képességét, ha úgy gondolja, hogy van ebben a teremben egyetlenegy olyan felnőtt ember is, aki elhiszi, hogy ezt a felolvasott levelet egy gyerek írta”...d
soljanka
"ha egy fiatalember meggyőződésből belép egy balos pártba, az Hoffmann szerint nincs rendben, az viszont igen, ha valaki karriervágyból lép be az állampártba."

megaLOL Rózsika
Szvetlana
@soljanka: Hoffman kétségbeesetten próbálja igazolni a téveszményeit, de egyre jobban belegabajodik a saját hülyeségeibe. Innen már emelt fővel sem tudna távozni.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.