Szerepjátékot játszott a parlamentben Harangozó Tamás, és a közoktatásért felelős államtitkár csúnyán árnyékra vetődött. Egyrészt nem teljesen értette az ötödikes nebulóként fellépő MSZP-s honatya nyelvtani szerkezeteit, másrészt kiderült, hogy a „karrierkényszer” okán sertepertélt az állampártban – akkor éppen az MSZMP-ben. Harangozó és Hoffmann azon levél kapcsán csörtézett, amit az államtitkár szíveskedett az ötödikes és nyolcadikos diákoknak kézbesített alaptörvényhez mellékelni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A másik kérdésem személyesen önnek szól. Olvasgattam a neten az életrajzát, és valamit nem értek. Az előző rendszerben ön igen fiatalon, 24 évesen a Művelődési Minisztériumban kezdett el dolgozni, 33 évesen gimnáziumi igazgatóhelyettes, később igazgató lett. Ebben az időszakban ön tagja volt a csúnya MSZMP-nek is. Azon csodálkozom, hogy ezekről miért nem mesélt nekünk szívhez szóló levelében.
nyanya001
Akkor is megélhetési volt akárcsak a jelenlegi rendszerben,
hiszen az oktatáshoz annyit ért mint hajdú a harangöntéshez !
Uborkakulcs
Má' megint csak a sárdobálás!!! Mié' nem lehet a valós problémákkal foglalkozni. Nem védem a Hoffmannt, de hol volt az elmúlt években Harangozó úr??? Vagy amikor MSZP kormány volt, minden idejét a hazudozás töltötte ki?? ( hazudtunk reggel délben és este ).Mind a kettőt azonnal ki kell szedni a parlamentből, mert ott szerintem sz ilyennek helye nincs. Cinizmus helyett, inkább a levélben alternatívákat kellett volna, javaslatként felhozni, a mocskolódás helyett. Ezért van az ország ott, ahol van. Mert a tisztelt képviselők közel 1M-ért elmocskolódnak a Parlamentben, a melós meg 75 ezerért dolgozik 6+2-be.Nyomorult tetvedék csűrhe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.