Választási csalás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett a vasárnapi bajai megismételt választás kapcsán az MSZP.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Mindenki tudja, hogy mi a helyzet, és hogyan nyertek. Nem érdemes ebbe már energiát tenni, pénzt meg főleg nem. Az eredmény mindig ugyanez lesz.
Nem, mintha annyira szeretnék a nyerteseket, de nézzük a szavazók szemével:

semmi nem fog változni, teljesen mindegy ki kerül be a testületbe. A polgármester fideszes, a többség fideszes, és az is marad.
A polgármester azt akarja, hogy az ő jelöltje nyerjen. Ez pedig rajtuk, ezen a körzeten múlik. A választók jól tudják, hogy ha nem az elvárásoknak megfelelően szavaznak, akkor nem lesz jó évük.
A városban ez egy elkülöníthető csoport, nem fog szembemenni a hatalommal, főleg úgy, hogy nincs tétje, de ha "szót" fogad, előnyökkel járhat.. Ez nem "sorsfordító" szavazás.
Hellcat
@JAJMÁR: Teljesen felesleges nekimenni szerintem is...elsőre csaltak, megismételték, akkor is csaltak nem fog ez változni később se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.