Választási csalás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett a vasárnapi bajai megismételt választás kapcsán az MSZP. Beadványukban egyebek mellett azt írták: a választásról megjelent sajtóhírek alapján "valószínűsíthető, hogy a választókat ismét szervezetten utaztatták, mobiltelefonokat ígértek nekik, illetőleg tűzifa osztására is sor kerülhetett a szavazatok manipulálása, jogellenes megszerzése érdekében".

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
De a legerdekesebb kerdes az volna, hogy hogyan tudott a pontos valasztasi eredmenyrol Zsigo elobb, mint ahogy a tenyleges szamlalas megtortent volna? Ez senkinek sem szurt szemet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
"...valószínűsíthető..."? - majd jól lesöprik az asztalról a vádakat! :)
Tootsy
@szablyafűrész: Hat persze hogy nem, hiszen Polt Peter is meg a kormanytol kapja a fizujat, vagy nem?...:o))
szablyafűrész
@Tootsy: Ennyit ér Polt esküje ! És persze maga Polt is...
Tootsy
@szablyafűrész: En erre mar legyintek: kepzeld el, ha O mar a Nemzeti Katyvaszra tette le az eskujet, es nem a Magyar Alkotmanyra,... Mert akkor ertheto: egyik sem er egy kalap sz@rt sem: sem az Alapkatyvasz, sem poltpeti, na de az esku sem,...:o))
szablyafűrész
@Tootsy: Pénz és pártfeladat beszél, kutya ugat - eskü, tisztesség nem számít !
Tootsy
Zsigo az a bohoc a cirkuszban, aki - amikor a zeneszerszamat elveszik -, egyre kisebb instrumentumokat vesz elo "Van masiiiiik!" felkialtassal, tehat ha mar masodjara is tisztatalanna tette a valasztasokat, es ezert eljaras indul ellene, vagy eppen meg kell ujra ismetelni a valasztasokat, neki mindig lesz egy ujabb trukkje a csalasra, es ugyanazt a hatast eri el ezzel, mint a bohoc a cirkuszban: mindenki nevet azon a fickon, aki elveszi a bohoc zeneszerszamait, mert a bohoc tuljar az eszen,...Ezaltal kinevetnivalova valik - NEM A BOHOC! -, aki elszedi a kutyuket,...Sajnos, a baloldal egyre sulytalanabba valik ebben az esetben, megha ezerszer, bizonyithatoan is igaza van...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.