Rendőri biztosítás mellett csütörtökön kilakoltatták otthonából a műtét előtt álló rokkant asszonyt és férjét. Kovács Róbert kőbányai polgármester (FIDESZ-KDNP) válaszra sem méltatta a Magyar Szociális Fórum (MSZF) közbenjárását, hogy legyen tekintettel az asszony egészségi állapotára, és ne rakja őt az utcára – jelentette az MSZF a történtekről.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem hagyunk az út szélén senkit se!! Úgy e nem fütyisz!!! Mi ez ha nem gyilkosság???Két rokkant embert az utcára tenni!! Szemétláda mocskos brigantik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@entero: Tudod, nem vagyok fideszes :) de próbálok reális lenni.
Zsuga
Valóban nem ismerjük a teljes történetet, de el tudom képzelni, hogy rokkant nyugdíjból élő embereknek milyen nehéz lehet úgy beosztani a pénzét, hogy mindenre elég legyen. Nagyon sokan élnek úgy, hogy az összes rezsi kifizetése után már alig marad ételre, sőt, még a gyógyszerükért is többet fizetnek, mint ami kajára marad. Bár nem ismerjük a részleteket, akkor is tény marad, hogy utcára tenni egyébként is hátrányos helyzetben lévőket, nem éppen keresztényi tett. Az emberek pedig általában nem szívesen kérnek saját maguknak segítséget, amíg nem feltétlenül muszáj. Ez alól persze kivételt alkot egy bizonyos réteg, aki a hivatalnokoknál is jobban ismeri a neki járó segélyeket és buzgón ki is követeli minden esetben.
entero
@Dr plágium: Tudom, hogy nem vagy az, a propin a két kezemen meg tudnám számolni mindet...:-)
martinpalermo
@entero: Ejnye már--koncot lobogtatni ostoba dolog--te merre laksz?--vidéken gondolom? itt Pesten a zászló lobog,,és néha a tüzek lángja_Nem?
Dr plágium
@Zsuga: Persze nem keresztényi tett, de tudod vannak akik előbb a rezsijüket fizetik ki aztán ami marad abból próbálnak megélni. Ezzel az erővel a fél ország mellőzhetné a lakbér kifizetését. Pedig tudjuk az a legfontosabb, hiszen ha az utcára kerül valaki onnan nincs visszaút. Gondold el, ha Te bérbe adsz egy lakást, és a bérlő nem fizet...mit csinálsz? ajnározod? hagyod ingyen lakni? Nem, hiszem, és téged sem érdekelne hogy hová megy...
Zsuga
@Dr plágium: Neked is igazad van abban, hogy a lakbér és a rezsi kifizetését kell legelőre helyezni, mert utcára kerülni valóban rosszabb, mint éhezni. A kaját még valahogy össze lehet talán koldulni, de egy lakásra valót már nem annyira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.