Hetvenöt külföldi magánszemély már fizetett azért, hogy Magyarországon telepedjen le könnyített módon, aminek ára 75 millió forint. A kormány reménye, hogy évente 4-500-an vásárolják meg a speciális letelepedési kötvényt, írja a Napi Gazdaság.

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Gondolom izraeliek vásárolták meg a letelepedési kötvényt meg esetleg orosz oligarchák bár ők nagyobb játékosok minthogy itt pitizzenek zorbánc elvtársnak.
Azért az megdöbbentő hogy a fideSS félázsiai csürhe pénzért árulja az országot és az állampolgárságot.
Zsuga
Most akkor örülnünk kéne, hogy olyan embereket telepítünk országunkba, akik lazán kivágnak 75 millát, hogy ebben a kánaánban letelepedhessen? Vajon mifajták lehetnek ezek? Mi vonzza őket ide? Annak a 4 milliónyi elszegényedett magyarnak lennének segítségére, hogy visszakapják emberhez méltó életüket, hogy munkát adjanak tisztességes bérért a rengeteg munkanélkülinek? Őszintén szólva, nem tudom mit gondoljak. A magyar ember külföldre kényszerül, hogy eltartsa magát és családját, a kormány pedig némi pénzért idegeneket (további élősködőket???) telepít a helyükre. Van ugyanis egy olyan érzésem, hogy nem a jótékonykodás és az ország szépségei vonzzák ezeket ide.
Szvetlana
Egy izraelinek nem kell ahhoz kötvényt vennie, hogy itt nálunk letelepedjen, vagy befektessen, vagy bárminő üzleti tevékenységet folytasson. Akkor jön amikor akar, és azt vesz amiben üzletet lát-pénze meg van amennyit akar.:))
taglo
@Szvetlana: Igaz ! Miért adnának pénzt a zsidók ,hisz ők itthon (l) -vannak !
Szvetlana
@taglo: Ha az ő fejével gondolkodsz, akkor rájössz,hogy ő mindenhol otthon van, amiben üzleti lehetőséget vagy jövedelmező befektetést lát.:)
mátmar
Méghogy a szocik áruÍtották ki az országot! Akkor ez mi??? Vagy ez azt jelenti, hogy pártotok és kormányotok tőkét és tőkéseket hoznak be az országba, hogy ezzel is felpörgessék a gazdaságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.