A háborús propagandaplakátok miatt feljelentést tesz Magyar Péter, de ezzel túl sokat nem fog elérni. Hadházy Ákos szerint megvan a módja annak, hogy Orbán arcára fagyjon a mosoly.

Van abban valami jó, de sajnos valami rossz rossz is, hogy Magyar Péter – tegnapi posztja alapján – feljelentést tesz a legújabb „háborús” propagandaplakátok miatt, amelyeken őt magát is rágalmazzák.

1) A jó az, hogy a jelek szerint végre ő is érzi és megérti a propaganda erejét és jelentőségét.

2) A rossz az, ha azt hiszi vagy azt sugallja a követőinek, hogy a feljelentés megoldja a dolgot, vagy legalábbis elrettenti a miniszterelnököt. Orbán ugyanis csak röhög ezen

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

"Na, azon nem röhögne a miniszterelnök" – A feljelentésekkel mit sem érünk, de valamivel el lenetne érni a rendszerváltást

Sajnos már réges-régen túl vagyunk ezen. Javaslom megnézni a 444 Valótlanul című filmjét, az részletesen bemutatja, mennyit érnek ezek a feljelentések. A propaganda leállítása valóban feltétele a kormány legyőzésének, de nem a rendőrségtől vagy a bíróságoktól kell várni azt, hanem saját magunktól.

A filmet amúgy kivetítettük a Kunigundában a propagandatévé falára is. A mai napig hálás vagyok annak a néhány tucat honfitársunknak, akik a decemberi hidegben eljöttek a „filmklubba” a mocskos lejárató központhoz. De akkor is, és azóta is sokszor elmondtam: rendszerváltás majd akkor lesz, ha százezren leszünk a Kunigunda útján. Na azon nem röhögne a miniszterelnök

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem kivetíteni a betonfalra, hanem kiállítani elé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Feller_Peti: Ha férfi, tudnia kellene, hogy csatnak, kardna, f@sznak bakoldalt a helye! Miután egyik sem vagyok a három közül, ez rám nem vonatkozik! Legyen szép estéje!
Clavigo
@Feller_Peti: Hülye vagy te,,vazze...
Ezodabasz
@Feller_Peti: ma, 17:58 Petike! Nem kell sem jobb, sem baloldal! Szélsőségek meg semmiképp sem. Érted? Te kinek a kutyája vagy? Jaaa 0rbáné...így már értem. Az emberek többsége nem hülye, ellentétben veled. Nyertes oldal??? Te tök hülye vagy!
Dr. Proktor
@Feller_Peti: Ezek szerint agybajod cselédje vagy, őszintén sajnállak...
Feller_Peti
@Ezodabasz: Bizony ám. Orbán Úr a Nyertes oldal. A béke oldalán.

Ellentétben a balos migránsszopkodó, háborús uszítással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.