Bencsik András az MNO-nak elmondta, hogy a szeretet és az összefogás erősebb, mint a baloldal sötét provokációi. A Demokrata főszerkesztője, a békemenet egyik szervezője szerint több százezren lesznek az október 23-ai demonstráción.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Milyen szep lesz ez a nagy felvonulas,... Es jo is lesz, ha gondolnak orbam viktor vedelmere, hisz egy ilyen nagyon vegyes tomeg annyi mindent meg tud csinalni,...Aki foglalkozott valaha is tomegpszichozissal, annak tisztaban kell lennie azzal, hogy a tomeg egy pillanat alatt egy szoval, mondattal homlokegyenest befolyasolhato.

Epp ezert nem hiszem, hogy holnap orban elvtars kimenne a kedvenc felvonulasi pontjara,...Hosszu ido ota ez lenne az elso kozszereplese,...Marcius 15 is ki lett hagyva, augusztus 20 is, a sajat szulinapja elol is elmenekult, (pedig az oregasszonyok milyen szep halaado miset rendeztek a tiszteletere!), es a 25 eves partszulinapot is egy nappal az igazi datum elott, zart, sajto nelkuli modon unnepeltek,... Szoval, nem f@snak a fideSS-esek, mint latjuk...

Mar csak a kifogasra leszek kivancsi,... Valoszinu, az lesz, hogy az utolso pillanatban a TEK nem engedte ot az emelvenyre, mert tudomasukra jutott, hogy az ellenzek rosszat forral ellene. Igy o barkinek mondhatja, hogy o meg akarta tartani a beszedet, csak a biztonsagi emberek nem engedtek ot, es ugye elso a biztonsag,... (Ez a "meg kell vedeni ..." cimu duma nagyon jol asszocial az en feltevesemmel)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Miután
1.) ellopta a magánnyugdíjpénztárakat,
2.) a gazdáktól elvette és a saját bokor-aljának adta a
földeket,
3.)a trafikosoktól elvette a trafikokat,
4.) 27 %-ra felemelte az ÁFA-t stb., stb...
most már itt az idő, hogy megvédjék ???
Védja meg a Viktort a TEK, ha tudja...
m.macskosz
Na, akit egy Bencsik, Csizmadia, Bayer, Pataki véd, annak már tényleg nem kell ellenséget keresnie.
Nil
Nincs az a tömeg ami megvédené OV-t saját magától.
A szeretet szót meg jó lenne ha értelmezné ez az ember mert minden nyilatkozatból kiderül hogy fogalma sincs róla mit jelent.
ÉS a szálkán meg a gerendán is elgondolkodhatna ...
JAJMÁR
A Békemenetet az összes tv csatorna és minden reklámozta, -vajon honnan van ennyi pénz-, ahogy OV beszédét is.
Egyetlen ellenzéki párt semmilyen programjáról, megmozdulásáról szót sem ejtettek.

EZÉRT!!! ENNEK A KORMÁNYNAK MENNIE KELL! Már csak ezért is. Hiszen Mo. jogállam, az ő általuk kreált alapokmányba is beírták, demokratikus jogálla. Ezt sértik meg rendszeresen, és ezzel is.
JAJMÁR
@JAJMÁR: jogálla=jogállam :)
Félnek, féltek, ha reklámhelyet adnak az ellenzéknek, netán többen lesznek mint a birkák. Ennek a menetnek az egyik szervezője a Demokrata főszerkesztője??? :D Vicces.
taglo
Szomorú !! Kádár János ,sokat sétálgatott a feleségével ,és soha nem kellett megvédeni ,senkitől ,mert ő EMBER -volt ! Amikor már ilyen ,fülkarikás ,korpás fejű ,félig ember ,félig majom,lények ugatnak ,már régen rossz !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.