Az 1956-os forradalmat követő megtorlások idején az országot elhagyó fiatalok hiányoztak a rendszerváltáskor. Ha ők itt lettek volna annak irányítói, ma sokkal kevesebb dolga lenne minden politikusnak - mondta Rétvári Bence államtitkár a Műegyetem előtt tartott megemlékezésen. Hangsúlyozta: addig amíg az utolsó szabadságharcos él, és még azután is a közép-európai népeknek élő lelkiismeretnek kell lenniük az egész Európai Unió és a világ számára. Az antikommunizmusért mindig ki kell állni és egyik közép-európai nép sem engedheti, hogy a világon ezt bárki, bárhol kétségbe vonja. Rétvári Bence azt mondta: egyre több lélekben 56-os forradalmárra van szükség. Egyre több olyan fiatalra van szükség, aki már a szabad világban megtapasztalta, milyen érzés szabadságban élni, és milyen nagy áldozatot hoztak ezért a nagyapáink és a dédapáink.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egyetértek, ideje volna fellázadni Orbán ellen, csak az a baj, egy ilyen fellázadás áldozatokkal jár, annyit meg ez az ember nem ér meg.
Mobil123
" egyre több lélekben 56-os forradalmárra van szükség."- ja és Mariska vezetné őket nem?? " Egyre több olyan fiatalra van szükség, aki már a szabad világban megtapasztalta, milyen érzés szabadságban élni"- és kikre gondolsz akik itt hagyták az országot mert nincs munka? Mert olyan sok van!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.