Az MSZP elnöke szerint a magyarok mindig lerázták magukról azokat a vezetőiket, akik hazugságra építették politikájukat és a nép ellenében kormányoztak, és ez lesz a sorsa Orbán Viktornak is.

Mesterházy Attila erről a baloldali ellenzék október 23-ai demonstrációján beszélt. Az MSZP elnöke azt mondta: a tömegnek optimistábbnak, magabiztosabbnak kellene lennie. Hozzátette: a baloldali és liberális politikusok nem lehetnek egymás ellenségei, Orbán Viktor rendszerét kell leváltaniuk, és téved, aki ezt szem elől téveszti. "Elszántsággal, bátorsággal el fogjuk érni, hogy Magyarország újra köztársaság legyen, és fejlődő, gyarapodó nemzetté váljon" – hangoztatta.

Mesterházy: a magyarok mindig megszabadultak a nép ellenében kormányzó vezetőiktől

Amikor Mesterházy Attila a mikrofonhoz lépett, sokan fütyültek, és "összefogás"-t skandáltak, ezért a pártelnök egy ideig nem tudta elkezdeni beszédét.  Ezt megelőzően több kisebb baloldali párt és mozgalom vezetője – Bokros Lajos, Kuncze Gábor és Fodor Gábor –, valamint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is szélesebb ellenzéki együttműködést sürgetett, bírálta az MSZP és az Együtt-PM választási megállapodását.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Sajnos Mesterházy úr ebben téved. Már a törököket sem mi vertük ki, kaptunk helyette osztrákot, Horthy, Szállasit sem mi zavartuk el, kaptunk helyette Rákosit. 2010-ben magunk kerestünk egy megfelelő embert 2/3-nak mondott eredménnyel, hát most szagolhatjuk...
ugyvedur
...és kaptunk rosszabbat! Mint most is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.