Orbán Viktor szerint nagy dolgok történtek 2010 óta, "közeledünk a mindennapi megváltás, a valódi szabadságharc felé".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@bretagne: lehet hogy ember, de majd akkor nem kívánok neki ilyet amikor beismeri azt hogy sz@r ember, és a hatalom megtartásáért minden Magyar Emberen átgázol!!!
bretagne
@Mobil123: Tudod, ebben a korban már nem változik meg az ember. Ezért kell leváltani jövőre!!!
Mobil123
@bretagne: De lehet változni, hisz nem sokkal idősebb mint Én, és Én is tudtam változni önmagamhoz képest (már nem harapom le a fejét aki belép az irodámba:-)) , és nem az a válaszom kapásból hogy "nem" , előbb gondolkodom és utánna mondom hogy "nem " :-) )
Igaz nem vagyok politikus!!!
bretagne
@Mobil123: Mert mi /Te meg én is/ intelligensek vagyunk. Én is tudtam változtatni. Én pl. hisztis voltam, utálkoztam mindenkivel. Aztán egyszer csak eljött az a kor, amikor rájöttem, hogy úgy már így nem lehet viselkedni.. Na, most azon ő a bizonyos kor után már túl van!!!
Mobil123
@bretagne: Na ő agyilag nincs a változás magaslatán. Tehát a konklúzió ebből az egészből az , hogy Nekünk kellene vezetni az országot!! :-)) Tehát férfiak akkor nektek annyi!:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.