Megszólalt a Blikknek a bajai videós botrány egyik főszereplője, Király György szocialista sportbizottsági alelnök.

A bajai szavazásvásárlást imitáló videó már a rendőrség szerint is megrendezett. A Blikk újságírója elmondta neki, hogy információik szerint ő rendelte meg azt mint „oktatófilmet", hogy megyei sporttagozatos vezetőket készítsenek vele fel arra, hogyan vásárolna szavazatokat a Fidesz.

Nem rendeltem semmiféle videót, azt nekem K. Attila mutatta meg. Én nem ismerem a rendőrségi vallomásokat, és így az is új nekem, hogy ezt mondta az egyik készítő – mondta a lapnak Király György.

Hozzátette, nem tudja azt sem, hogy kik szerepelnek a felvételen. Király elmondta, miután K. György megmutatta neki a rossz minőségű felvételt, úgy tűnt, azon bűncselekmény látható. "Mivel nekem nem volt módom megítélni sem az eredetiségét, sem a rajta látszó cselekmények minősítését, ezért vittük el, [az MSZP székházba, a szerk.] hogy ott is nézzék meg, és döntsék el, hogy mit kell vele csinálni." – tette hozzá.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@szablyafűrész: Igen, ez az, ami nekem is benne van a kalapban. Mivel, mint mondtam, van rá ok, hogy ezt feltételezzem olyanokról, akik hasonló dolgokat naponta elkövetnek. Az MSZP annyira béna, annyira balek és ügyetlen, hogy ha ők készíttették a videót, akkor hát ez jellemző rájuk is. Ha a Fidesz, az az aljasság netovábbja, de vérprofin kifundálva. Bajnai, Gyurcsány, Bokros, Fodor, vagy a Párbeszéd Magyarországért, ezek túl becsületesek ahhoz, hogy ilyet kitaláljanak. Bár, alja emberek bárhova bekeveredhetnek, ezt nehéz kivédeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Minden esetre az április 6 szavazásra külföldi megfigyelőket kellene felkérni minden szavazókörbe. Anélkül piszkos disznóság lesz az egész szavazás. Most ilyen világot élünk.
szablyafűrész
@kukac50: A szavazás kitűzött időpontjával kapcsolatban tisztán igazolódik, hogy Áder szerepe gagyi, másodlagos szerep !
nemkati
@kukac50: Ezt akarja minden tisztességes párt, aki indul, és minden tisztességes szavazó, aki szavazni akar. Aki nem akarja a megfigyelőket, annak valami hátsó szándéka van.

Kicsit meg mägmérgesedtem.
entero
Egy barátom is ezt mondta a feleségének, amikor ő vette át helyette a guminőt...:-))
Halszem
@furfang: Csak az a ciki, hogy a "becsületesfideszes"-ek végzik a vizsgálatot! :-(
furfang
A rendőrség végzi az, aki a 2006-os szem kilövetések ügyét is végezte. Így megnyugodtál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.