A Blikk rendőrségi vallomásra hivatkozva azt írja, a pénteken nyilvánosságra került, bajai szavazatvásárlásról készült videót az MSZP rendelte meg. A vallomás szerint a felvétel átadásakor egy MSZP-s országgyűlési képviselő is jelen volt.

A lap szerint a videó egyik készítője, a solti roma kissebségi önkormányzat képviselője, K. G. vallomást tett a rendőrségen. Elismerte, hogy a bajai választás két fordulója között ő és két társa a budapesti MSZP-székházban találkozott a szocialista párt sporttagozatának egyik tagjával.

Ekkor kért tőlük a megrendelő MSZP-s egy olyan „oktatófilmet”, amely azt mutatná be: a Fidesz hogyan vásárolna szavazatokat, hogy megnyerjék a voksolást – írja a lap. Vagyis szerintük színészkedés volt, hogy egy szobába belépő férfi tűzifát ígér, s 200 ezer forintot ad át a helyiségben tartózkodóknak azzal a kéréssel, hogy ők és családtagjaik menjenek el szavazni, s válasszák Kovács Csaba fideszes jelöltet. A készítők azt állítják, nem tudták arról, hogy a felvételt nyilvánosan felhasználnák a Fidesz ellen.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője a fentiekre regálva a Blikknek annyit mondott, "ez teljes badarság, ráadásul, aki mindezt kitalálta, annak nincs sok logikai érzéke."

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A cigány az cigány, most is aki többet tejel az lesz tiszta, ha lenne az országban igazság szolgáltatás, és betartandó törvény, akkor ezt a cigányt már eleve ,nem nyilatkoztatni, hanem előzetesben kihallgatni és gyorsított eljárással, megérdemelt helyére kísérni. Saját bevallása okot adott rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@rugacs: A 10 milliós Magyar Népköztársaságban 800.000 Mszmp-tag volt !

Ergo: - 9 millió 200.000 nem !

Kisz.-tag ennek töredéke lehetett csak !

Ez mond neked valamit ?
szablyafűrész
@spu00: Már valahova írtam, de neked is megadom: a hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk !

Ergo:- nyugtával...a napot ! Tudod,. Budai Palotapincsi Elszámolósdi Kormánybizonytalan is teleóbégatta a világot - nyilván politikai motivációból - a szoci bűnökkel és láss csodát, már egy Hunvaldot is felmentenek, Gyurcsánnyal és Bajnaival sem "bírt"elbánni Mutyiország koncepciós pártmegbizottsága' pechjükre korábban zárulnak az ügyek, mint tervezték !
szablyafűrész
@rugacs: Csak nem arra a főkapitány-helyettesi "tájékoztatóra" gondolsz, amelynek 80 %-át " erről nem beszélhetek" és a "nyomozás folyamatban van" és a még tisztázandó kérdések" című vetítés ment ?
rugacs
@mariaberta: Te tudod! Szóval egy igazi baloldali senkitől sem fogad el kritikát! A dícshimnuszt bárkitől, a kritikát senkitől! A saját fajtájától sem! Értem! Hát nem nevezném éppen toleráns társaságnak...

Az Fidesz 1 millió munkahelyet ígért, a Mesterházy mindenkinek...!!

Áruld el légyszíves, hogyan fogja ezt csinálni!

És tényleg elveszi a gazdagoktól a lóvét és a szegényeknek adja..?!

Bocs, de ezek véletlenül nem a kommunizmus ismérvei..?!

Te biztosan nagy szakértő vagy a témában, magyarázd el nekem, mert én ezt abszolut nem értem (pedig éltem pár évet a régi rendszerben is) és nem szeretnék hülyén meghalni..!!
mariaberta
@rugacs: nem vagyok szakértő, de élvezem a Fidesz áldásos működését.
És mi van az 1 millió munkahellyel?És mit vett el a gazdagoktól? Egyelőre a szerencsétlen rokkantak nyugdíját kurtította meg, megvédi a magán nyugdíjakat, építteti a stadionokat, -csak kiknek?-
Ami a kritikát illeti, elfogadom, ha ezt attól kapom, aki meg tud győzni arról, hogy az általad istenített FIDESZ mindent remekül csinál.
A halálodat pedig nem kívánom, élj csak boldogan és abban a hitben, hogy a Fideszed mindenható.
szablyafűrész
@mariaberta: "Bocs, de ezek véletlenül nem a kommunizmus ismérvei..?!

Dehogynem ! Pont ez teszi Orbán ! Mértéktelen államosítás, a törvények átszabása érdekcsoportokra, oligarchákra, cimborákra, a magántulajdon ellopása törvényi kiszorítósdival, majd ismételt szétosztása a narancsmagvak között ( föld - és trafikmutyi)

Van kérdés ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.