Úgy tűnik, startol a szociális bérlakás-program: bárki, aki szükségét érzi, így a hajléktalanok is kérvényezhetik, hogy havi pár ezer forintért kapjanak szociális bérlakást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Jankó123: Rémlik, hogy csökkentik a képviselők számát a következő ciklusban. Namármost... Mennyi rászoruló munkanélküli lesz, akiknek eddig a költségvetés állta szerény hajlékuk bérleti díját hivatalból? Ezután pár ezer forintért bérelhetnek maguknak. Jutányosan. Mert hajléktalanok lennének egyébként.
Jankó123
@tivoli: És majd szép csendben megvehetik, nagyon szerény térítés fejében.
Még a ciklus vége előtt megszavaznak maguknak egy erre vonatkozó törvényt amelyben csak ők felelnek meg a kritériumoknak!
kedwes
propeller.hu/itthon/2806306-vasarnaptol-hajlektalanok-is-kerhetnek-lakast
Aztán, miből fizeti a csúcs csökkentett rezsit?
Hajléktalannak nincs jövedelme, munkahelye!
Kábítás már megint, mint az ötven év felettiek munkához jutási esélynövelése.
Mondják, mint annyiszor: Mi megpróbáltuk, de nem kellet senkinek!
A pénz sincs meg rá, illetve ha van is nem erre költik!
nehogymá
az konkrétan nem tünt föl senkinek,hogy a szociális bérlakást se tudja fenn tartani egy rokkant nyugdijas vagy munka nélküli?kötik ki a villanyt a gázt olyanoknál is akik sajátban élnek,egy panel lakásnál,amit nem igazán ismerek,van egyéb költség is.MIBÖL?rakják ki a nem fizetöket,szépen sorba.most az ujak kapnak egy kis idöt,de mi lesz április után?vagy csináljanak komfort nélküli bérlakásokat .az viszont hajazná a putri sort.azt talán még megtudnák fizetni a rászorulók .hozzászólásban kéretik mellözni a cigányokat az ök tehetnek róla,nem is akarnak dolgozni,rohadt ingyenélök ,bezzeg cigire mükörömre uj cipöre futja segélyböl dözsölnek és még nem fagytak meg éhen stb stb nagyon jól hangzó agymenéseket.köszike
bundi
Úgy elsőre a sólyomnak több esélyt adok a szárnyalásra, de ne legyen igazam.
Az lenne a legjobb.
kkalman
Osztogatják a nagy, büdös semmit.
Aztán majd fölébrednek, hogy a hideg falhoz ér a meztelen seggük. Utána magyarázzák a bizonyítványt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.