Négy budai dohányboltot is megrongáltak vasárnapra virradó éjszaka – közölte a rendőrség az MTI érdeklődésére.

Ismeretlenek az I. kerületben egy, a XII. kerületben három dohánybolt épületét rongálták meg. Az egyikről két kamerát levágtak és elvittek a tettesek – tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Dohányboltokat rongáltak éjjel Budán

A lopás és a rongálások ügyében a rendőrség ismeretlen tettes ellen indít büntetőeljárást – tudatták.

Dohányboltokat rongáltak éjjel Budán

Az MTI azt követően fordult tájékoztatásért a rendőrséghez, hogy tudósítója azt látta, egy Naphegy téri üzlet portálját festékszóróval összefirkálták.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Fel kellene az összeset gyújtani a p*csába nem kell nekünk trafik!Mocskos maffia kormány elintézte a trafikból élők sorsát egy életre aki meg sose csinálta az egyből nyithatott boltot!
Majd ugyan ez lesz a játékgépeknél is a kocsmáros cimboráknak meg a fideszes játékgép üzemeltetőknek odaadják az engedélyeket,hogy még több hasznuk legyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@eötvös: Egy ötvős (ez a szakmád?) elszomorító, ostoba, - de jóindulatú - primitív emésztési zavara került ide véletlenül...
Biztos mutyi-ötvős lehecc, nem megy a trafik??
A kommentelőkre tett megjegyzéseid amit a családi életed problémái miatt adódtak otthon gyakorold a tükör előtt... :))
hattorihanna
A másik oldalon meg az szerepelt hogy:Ne nézzetek hülyének minket! A híradóban mégiscsak a
mafia boycott-ról tettek említést,miszerint rossz helyesírással íródott.
Marhára nem a helyesírás volt itt a lényeg,de már annak is örülök hogy egyáltalán bekerült a híradóba...
dr. prédikátor
@eötvös: nem hívott ide senki, ha meg hányni akarsz akkor menj máshová!!!
kiskutyauto
Ha odaszarsz a szoba közepére és otthagyod.. ne lepődj meg, ha büdös lesz és azon sem ha mondjuk a legyek is, meg esetleg a csótányok is ellepik a lakást, sőt esetleg bejelenti valaki és elvisznek diliházba... Nos az orbánjunta eme legújabb (négy év országpusztító hazaáruló ámokfutás során volt még sok hasonló persze) szomáliai jellegű, történelmi szégyenfoltot ámokfutott a trafikmutyival a sötét és szégyenekkel tarkított magyar történelem fekete könyvébe, amihez fogható utoljára hát, mondjuk legfeljebb tán a Szálasi-korban történt... (még Rákosi sem tudott ekkora aljas átlátszó hazaáruló pofátlanságot csinálni, hanem a nyilasok a Dunába lövetéssel érték el azt a morális mélységet amit az orbánmaffia-söpredék a szánalmas, beteges, átlátszó és köztörvényes trafikmutyijukkal pl)
Bár a magyar, sajnos sokmindent - szinte mindent - lenyel, azonban van egy határ.. ezt a határt lépte át az orbánmaffia és agyahlott idióta korrupt hatalombitorló csicska-söpredéke a trafkimutyi, köztörvényes nemzetellenes hazaáruló állami bűncselekmény-sorozattal... Nem kell hát meglepődni, hogy a társadalom erre már reagál... és nem túl szépen... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
aremy
@eötvös: esetleg ha a kurucinfót olvasnád és meg súghatnád hogy mi xart
egerészel itt te vír nemzeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.