Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint a vasárnapi Székelyek Nagy Menetelésének legfontosabb üzenete az, hogy Székelyföld és a székelyek léteznek. A magyar kormány a székelyeket és valamennyi határon túli magyart támogatja – mondta a politikus hétfő reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Remelem, van Romaniaban rend, es helyrebillentik az ilyen nemethzsoltok agyat, mert ez az egyik legdurvabb belugyekbe valo beavatkozas a magyarok reszerol... Mit szolna orban meg a sleppje, ha mondjuk Ausztriabol idejonnenek propagandaanyagokkal felpakolva (akar) lefizetett tuntetok, es azt hangoztatnak, hogy ok tamogatjak a solymari svabokat, vagy a szaszokat, es hogy otthon Ausztriaban mindent elkovetnek az erdekukben, csak vonuljanak a magyar Parlament ele, es koveteljek az autonomiajukat,...?

Hat mit mondjak, azonnal tiltakozna a kormanyunk, hogy ez a legnagyobb beavatkozas a magyar belugyekbe,...

Sajat szemukben a gerendat sem, mig maseban a szalkat is,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.