Leszidta saját egykori gimnáziumi tanárát Orbán Ráhel a Facebook-on, amiért az gúnyos megjegyzéseket tett a miniszterelnökre – olvasható a Népszava.hu-n.

A lap szerint a kormányfő lánya a Városmajori Gimnázium volt pedagógusának posztjára reagált, amelyben a férfi a Hír24 egyik hírét osztotta meg ismerőseivel. Ez a hivatalos indiai látogatást tett Orbán Viktor kínos protokollfiaskójáról szólt. Egy videófelvétel szerint ugyanis a miniszterelnök kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elrántotta kezét Orbán szájától.

Orbán Ráhel volt tanára a cikket így kommentálta: "Úgy látom, az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nem csak idehaza)". A kormányfő lánya ezután egy hosszas kommentet fűzött a pedagógus bejegyzéséhez: "Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány... ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem...".

A megszólított tanár azóta törölte Facebook-oldaláról a bejegyzést, de a többi "kormánykritikus" posztját nem távolította el, és Orbán Ráhel továbbra is az ismerősei között szerepel. Amúgy nem tudni, hogy a kormányfő lánya miért nevezte koholmánynak a Hír24 cikkét, illetve a benne szereplő videofelvételt.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Akkor már azt is megtudtuk, hogy Ráhelka járt gimnáziumba...
De !!! Egy demokráciában, amit Apuci hirdet, akkor lehet
szidni egy miniszterelnököt, amikor csak akarják !!!
Akkor most hogy is van ???
Egyébként Te kislány, már Tiborcné vagy, ugyhogy az
erdökiirtó férjecskédet védd meg a beszólásoktól...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@kkalman: @mariaberta: a Propeller is fenn van a facebookon, ott is olvashatná.
kkalman
@Boszi27: De ott sem olvassa, mert valószínű, hogy az értelmi szintjét meghaladja.
Ja, azért sem olvassa, mert nem írunk dicshimnuszokat az apjáról.
bakegya
@Brother Louie: soha,mert éppen most vettem át az újratelepítésről szóló kötelezettségi határozatát a három hektár tölgy önállóan és másfél hektár harmad részben a kezelő és az erdőbirtokosság dolgozójának összejátszása következtében tarra vágatott tulajdoni hányadunk végzését!!!-gondolom a tiborc-tanyasiak melegen tartását biztosító földrészlettulajdonosokat is hasonló büntető eljárással ajándékozza meg rasi-papa.
VISSZA-ÁLLAMOSÍTÁSRA CSAK 5 ÉV MÚLTÁN SZÁMÍTHATUNK -feltétel a tulajdonosok általi visszatelepítés.Akinek ingyen kínáltuk,az azt válaszolta,ha hektáranként 80-100 ezret adok mellé átveszi!!!-jelenleg így szerződteti a nemzeti kormányunk zsebre a magyarok FÖLDJÉT!-JOGBAN JÁRÓ BÜNTETETTEK LEHETÜNK CSAK,MÍG A BŰNÖZŐK SZABADON JÁRNAK!
Halszem
Kedves Ráhel!
Tudom az apádról van szó és szomorú, hogy tudatosodnod kell arról a tényről, hogy apádat a történelemben Gömbös Gyulával és Szálasi Ferenccel egy lapon fogják emlegetni.
Szar dolog lehet egy hazaáruló lányának lenni!
Halszem
@nahát: Igen! Ezt a "sérülést" egy ezelőtt 24 évvel demokratikus álcával pózoló, azóta diktátorba átment szemét okozta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.