Három tervet kért ­különböző szalonoktól Orbán Ráhel, aki végül Sármán Nóra menyasszonyi ruhája mellett döntött - írja a Bors.

Ráhel frigyének a brit pénz­ügyi szaklap, a Wall Street Journal is cikket szentelt. Az ifjú ara gyöngy fülbevalót viselt, haját kontyba tűzték, tűsarkú cipőjét a tervező Vágó Réka alkotta meg. Sármán készítette számára a menyecskeruhát is, ez lángvörös francia csipkeviselet volt. A ruhákat a napokig tartó próbák után a tervezőnő és csapata varrta, gondos odafigyeléssel.

A Bors megtudta mennyiért juthat egy leendő ara a Ráheléhez hasonló menyasszonyi ruha kópiájához. Ingyenes tervezést, a próbák után négy-öt napi munkaidőt és kiegészítők nélkül kétszázezer forintos árat mondtak, amely az uszállyal és egyéb tartozékokkal félmillióig is felkúszhat.

Félmillióért Ön is lehet Orbán Ráhel

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Félmillióért Ön is lehet Orbán Ráhel"
Isten ments !
Egymilliárdért sem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@adrenalink: az elözö ...tegnap 16:01-re
adrenalink
@hallgatag: Én nem sztárolok senkit, csak beugrott, hogy olvastam a 2milliós ruciról...
hallgatag
@adrenalink: ugy általában irtam...Nem a Te irásodra...
bakegya
Könnyen válogat-de ez is csak egy luxus pihe.Még annyi jó izlése sem volt, hogy az Isten házába a főbejáraton szoktak bevonulni,hívők,nem hívők,de még a másvallásuak is.
mariaberta
Más aztán igazán nem is hiányozna a teljes boldogságomhoz. Na ne vicceljetek. Még a leányka csak elmenne, no de az Apikája?
kata53
Ki a rossebb akar orbán rachel lenni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.