Az elmúlt négy évben a CÖF vertikálisan és horizontálisan is széles, kiterjedt hálózatot hozott létre, a legkülönfélébb szakmai és politikai témákban megnyilvánul és hallatja hangját a nyilvánosság előtt. Az elmúlt napokban nagyon sok emberrel beszéltem a résztvevők közül, s abban állapodtunk meg, hogy a Békemenet kisugárzása a legfontosabb mozzanat. Az, hogy itt jóarcú, egymással szolidáris és békés polgárok, civilek és igen: állampolgárok vonultak fel. Olyan állampolgárok és civilek, akik tudták, hogy felelősségük van magukkal, egymással és az országgal szemben is. Ezek a polgárok nem állami és nem pártpolitikai megrendelésre jöttek el, hanem önálló döntésből, civil felelősségtudatból. És persze most lehet gúnyosan elvakult »Orbán-kormány-hívőkről«, »pártkatonaságról« beszélni: mindez nem számít, mert a kritizálók nem akarják észrevenni, hogy itt hosszabb távú és hatású folyamat indult el.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
A békemenet a civil társadalom altatása.
Egyébként én jó arc vagyok :)
nyanya001
Észak Koreában is békemenetelnek Kim Dzsong mellett...
szablyafűrész
Birkamenet ? Elme-roggyant hibbant unatkozók karámól kiszabadult ökörköre !
coni
Egyszer tudnánk meg, hogy miért menetelnek (a mi pénzünkből), amikor béke van. Vagy ők tudják, hogy készül valami??
keresztapa
Az igazság, az igaztalanokat szembesíti az életszerűséggel!
Azért mert párt képviseletnek tünteti fel, két egyed uralomra vágyó személy, az még nem a tagság akarata! A józan gondolkozású emberek ezeket a zseléseket kerülik és irtóznak tőlük joggal, mert az összefogást sajátosan értelmezik, mert az egyik volt, a másik meg akar lenni.
gibgab
@nyanya001: És ugye milyen jóarcúak?! Arcukra fagyott a mosoly!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.