Csütörtökön 12. 30-kor Magyarország egész területén leáll a földfelszíni analóg televíziós műsorszórás, ezután csak a digitális adások működnek majd. A lakossági lefedettség további növelése érdekében az Antenna Hungária 25 új átjátszóadót telepített az ország területén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@martinpalermo: Az se semmi gagyifaktorú reklám, amiben a Gianni nevű reklámséf és néhány nő mosolygó hasas táblácskákkal riszál.
martinpalermo
@csikknorisz: bizony mondom,elképedek ezeken reklámokon,,mert eszementek,,jó tudom kell a reklám de ezek --tényleg egekben van a vérnyomásom---rettenetes na.
varrólány
@martinpalermo: Ezt a két fejes reklámot nem ismerem vagy nem emlékszek rá. Én reklámkor olvasok vagy kimegyek a szobából tüntetőleg!:-))
Cat Buster
Falunkban nem lesz aki tévét nézzen.
Annyi pénze nincs a családoknak, hogy reggel a pujának kenyeret adjon, majd egy ilyenre lesz?
A lónak a pikuláját.
Érdekes, amióta lassan már villany sincs a házaknál kevesebb a veszekedés!
martinpalermo
@Cat Buster: Végtelen szomorú amit írsz!:(
martinpalermo
@varrólány: Na nem idegesíted magad.Asszem Haumann színész,látható,de rettenetes,és ezért valaki sok pénzt kapott.Én a városból is kimennék ilyenkor.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.