Ügyvédje szerint Thomas B. szenved az elfogása óta. Hazánkban tavaly 52 ország 621 külföldi állampolgára koptatta a priccset – írja a Bors.

A Hummerével rendőrt gázoló Thomas B. egy éve raboskodik Magyarországon, s osztrák ügyvédje minden erejével arra összpontosít, hogy védence végül Ausztriában ülje le a rá váró büntetést. Dr. Bernhard Kettl, a salzburgi ügyvéd az APA hírügynökségnek adott interjújában úgy vélekedett: védence eleget szenvedett az elmúlt hónapokban – olvasható a csütörtöki Borsban.
A jogász szerint Thomas B.-t a rabtársai megverték, igaz, arra Kettl nem tért ki, lett-e hivatalos következménye az állítólagos incidensnek.

A tavalyi adatok szerint Magyarországon 52 ország 621 külföldi állampolgárát tartották fogva. A külföldiekre ugyanolyan jogok és kötelezettségek vonatkoznak, mint a magyar fogvatartottakra – olvasható a lapban.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
@pacsni:
Igen!
A bűnözők mindig úgy érzik hogy a rendőrök provokálják őket, a bíró meg mindig elfogult velük szemben, mert elítéli őket.

Ja és "nem kellett volna eléje állni!"

Egyáltalán tudatában vagy hogy miket hordtál itt össze?

A Hummeres - a vizsgálatok egyértelműen kimutatták - hogy kábítószer hatása alatt vezetett.
Ez súlyosabb mintha alkoholos befolyásoltság hatása alatt tette volna!
Azt az utt ismerem ahol az esemény történt.
Egy tipikus falun átvezető országút.
És mi van, ha munkába menő, vagy onnan érkező kerékpárosokat tarol le, esetleg kisgyermeket?
Vagy pláne egy közeli kedves rokonodat!

Akkor is védelmeznéd???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@pacsni: Az előttem szólók már elmondták a véleményüket, nem fokozom tovább, de sikerült újra megdöbbenni azon amit írsz. Gyalázatos. Nagyon sok eseted lehetett a rendőrökkel, ha azt a rengeteg rossz élményedet egyetlen egy, éppen szolgálatban lévő fiatalemberre zúdítod!!!
Ez a rohadék drogos-részeg hummeres már többször ült börtönben, gondolom otthon is egy söpredék lehet. És képes vagy azt írni ," hogy különben is, minek állt elé"
Ha vétett is az a fiatal rendőr, ezért meg kell halnia???
Úristen, te nem vagy magadnál, tudod te, hogy mit beszélsz???
GeoCravker
@pacsni: Amerikában például minden rendőrautóban van fedélzeti kamera. Pont azért, hogy az intézkedés megörökíthető legyen.
Azért megnyugtató, hogy még Te sem tudsz olyan országról, ahol a részgen/bedrogozva elkövetett halálos gázolásért kitüntetnének bárkit . Én sem tudok ilyet.
Szóval akkor a nagy sajnálkozásból csak vissza kéne venni.
Maradjunk abban, hogy bűnös. Mert
1. drogozni nem kötelező;
2. Inni sem;
3. befolyásoltság alatt vezetni szintén nem;
4. lebukáskor menekülni pláne nem;
igazszó
@pacsni: M8i az hogy kötekedik vele? Eldobom az agyam meg akarta állítani a dolgát végezte ha úgy tetszik a magyar autósokat védte a bedrogozott szemetek ellen . Láttad te már hogy mit tesz amerikában egy rendőr ha felszólításra nem állsz meg?? És teszem hozzá teljes joggal,!! Ha nem akarta volna elgázolni akkor nem hajt át rajra, ilyen egyszerű! Remélem a börtönbe fog megrohadni és minden nap agyba főbe verik. Csak hogy el ne felejtse mit is tett Amerikában tárat cseréltek volna a rendőrök
sbl
@Horizont: Már az is felháborító lenne, ha valaki egy ilyen tragikus végkifejletű ügyről ironizálni merne!
gugu45
pancsi!
Nem tudom te mióta vezetsz, és milyen stílusban?!
Én 39 évig vezettem, több mint egymillió kilométert. A két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor állítottak meg rendőrök (valószínű azért, mert a szabályokat betartva közlekedtem)! Végezték a dolgukat! Megnézték a papírjaimat, körbejárták az autómat, és udvariasan elköszönve további balesetmentes közlekedést kívántak.
Mikor láttam, hogy ,eg akarnak állítani nem idegeskedtem, mert tudtam, hogy minden rendben van. Aki "sáros" valamiben az mondja azt, hogy vele kötekednek a rendőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.