Ügyvédje szerint Thomas B. szenved az elfogása óta. Hazánkban tavaly 52 ország 621 külföldi állampolgára koptatta a priccset – írja a Bors.

A Hummerével rendőrt gázoló Thomas B. egy éve raboskodik Magyarországon, s osztrák ügyvédje minden erejével arra összpontosít, hogy védence végül Ausztriában ülje le a rá váró büntetést. Dr. Bernhard Kettl, a salzburgi ügyvéd az APA hírügynökségnek adott interjújában úgy vélekedett: védence eleget szenvedett az elmúlt hónapokban – olvasható a csütörtöki Borsban.
A jogász szerint Thomas B.-t a rabtársai megverték, igaz, arra Kettl nem tért ki, lett-e hivatalos következménye az állítólagos incidensnek.

A tavalyi adatok szerint Magyarországon 52 ország 621 külföldi állampolgárát tartották fogva. A külföldiekre ugyanolyan jogok és kötelezettségek vonatkoznak, mint a magyar fogvatartottakra – olvasható a lapban.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sbl
@pacsni:
Igen!
A bűnözők mindig úgy érzik hogy a rendőrök provokálják őket, a bíró meg mindig elfogult velük szemben, mert elítéli őket.

Ja és "nem kellett volna eléje állni!"

Egyáltalán tudatában vagy hogy miket hordtál itt össze?

A Hummeres - a vizsgálatok egyértelműen kimutatták - hogy kábítószer hatása alatt vezetett.
Ez súlyosabb mintha alkoholos befolyásoltság hatása alatt tette volna!
Azt az utt ismerem ahol az esemény történt.
Egy tipikus falun átvezető országút.
És mi van, ha munkába menő, vagy onnan érkező kerékpárosokat tarol le, esetleg kisgyermeket?
Vagy pláne egy közeli kedves rokonodat!

Akkor is védelmeznéd???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kopeba
Már régen agyoncsaphatták volna , végül is csak egy féreg.
nyanya001
Jól tették !
Kár volt ami mellé ment !
Csizmás Kond
De hogy akarta, kivigyék a rácsokon kívülre amíg megabrakolják ?
szablyafűrész
"A külföldiekre ugyanolyan jogok és kötelezettségek vonatkoznak, mint a magyar fogvatartottakra – "

Remélem ledolgoztatják ezzel a barommal a tartási költségeit...
csa-csa
"Thomas B. szenved az elfogása óta. "
curvára sajnálom! remélem megdöglik az egész tetves csűrhe!
pacsni
@kopeba: nem akarom megvèdeni a Humerest, de viszont nemhiszem el, hogy o lett volna a hibàs a rendor gàzolàsàban. Mindenesetre az utobbi hireket, amit olvastam ròla, ès ezt alàtàmasztom a rendorok provokàltàk, mint ahogy mindig mindenkivel, ha a rendor
olyan rendes, becsuletes volt, jòlvègezte mindig is a munkàjàt, nem kellett volna kotekedeni vele, ( egyszer a hosok is meghalnak)ès biztos vagyok benne, hogy nem akarta elgàzolni, ès kulonben is nemkellett volna a Hummer elè àllni.
sbl
Nagyon jól tették.
Legfeljebb annyi a kifogásom ellene, hogy nyilván nem eléggé!
Be volt drogozva a mocsok, azt sem tudta hogy mit művelt.
Most már persze igyekszik a dolgokat fényezni.
A sokat emlegetett USA.ban annyit lőttek volna ilyen viselkedés után bele a rendőrök, hogy olyan lett volna mint a csík-mákszűrő ésa átfújt volna rajta az országúti szél...
sbl
@pacsni:
Igen!
A bűnözők mindig úgy érzik hogy a rendőrök provokálják őket, a bíró meg mindig elfogult velük szemben, mert elítéli őket.

Ja és "nem kellett volna eléje állni!"

Egyáltalán tudatában vagy hogy miket hordtál itt össze?

A Hummeres - a vizsgálatok egyértelműen kimutatták - hogy kábítószer hatása alatt vezetett.
Ez súlyosabb mintha alkoholos befolyásoltság hatása alatt tette volna!
Azt az utt ismerem ahol az esemény történt.
Egy tipikus falun átvezető országút.
És mi van, ha munkába menő, vagy onnan érkező kerékpárosokat tarol le, esetleg kisgyermeket?
Vagy pláne egy közeli kedves rokonodat!

Akkor is védelmeznéd???
pacsni
@sbl: èn nem vagyok bunozo se nem voltam, de amit a rendorok muvelnek az
mindennapos munka nekik, màr 30 ève kocsivaljàrunk ès mikor megàllitanak csak provokàciò! Az hogy drogos volt, konnyu rà kenni, mert egy ellen legalàbb 4-en voltak a meghalt rendor javàra akik vallottak.sokszor az se mind igaz amit a rendorok mondanak.
làsdt az utolso rendori kiffaggattàsokat, megolik, megverik a polgàrokat, mert dicsèretett
akarnak a fonokoktol. ugyvèddel nem rendelkezhettnek 48 oràig, elobb megkell gyonni a rendoroknek! ez is csak Mo-gon lètezik
Konnyu megtamadni egy olyan embert aki nemtud vèdekezni! nem beszèli a nyelvet.
GeoCravker
@pacsni: butaság.
Ha valaki ülni nem képes a drogtól, és kiszállítják, igazoltatják az nem provokáció. Nem szentek a rendőrök, és ismertek tényleg provokálós esetek. De még ilyen helyzetben sem lett volna eljárás átmenni a rendőrön.
A drogos igazoltatását nem érzem provokációnak. Ha valakiből dől a pálinkaszag és megszondáztatják, az is provokáció?
Mondjuk az is igaz, hogy vannak helyek, ahol csak halotti bizonyítványt vettek volna fel róla az eset után.
A már emlegetett usa-ban, ahol nem parkolhatsz csak orral a fal felé, ahol a kezednek fenn kell lenni a kormányon, vagy kirántanak és megbilincselnek, ahol létezik a preventív védekezés, és a fenyegetőnek vélt gesztusra lelőhetnek.
pacsni
@Horizont: pacsninak van "Jèzus Màriaja" csak èn nyitottszemmel jàrok, ès nem ugy mint a legtobbjènek bevancsukva a szeme.Volt nekem sok tapasztalatom a rendorokkel, hogy milyen korupciòban szenvednek, azt is tudom, ha valaki kulfoldon van ès nem beszèli a nyelvet milyen helyzetben talàlja magàt.
GeoCravker
@pacsni: Sorold azokat az országokat, ahol drogosan rendőrt gázolni kitüntetést és nem börtönt ér.
sbl
@pacsni: Szerinted normális úgy vezetni, hogy valaki be van drogozva?
A rendőröknek ugyanis éppen az tűnt fel, hogy a kocsi furcsa mozgással vesz részt a forgalomban és ezért akarták igazoltatni.

A többi már csak ezután következett.

Amúgy az gyesek által misztikusan tisztelt USA-ban cafattá lőtték volna a rendőrök és igazuk is lett volna nekik!
sbl
Elnézést a sajtóhibákért, de rakoncátlankodik néha a tasztatúrám.
sbl
Úgy adalékként:
Az unokahúgom veje (Makóiak) volt az egyik kollégája a szegény elgázolt rendőr srácnak.
És tulajdonképpen neki kellett volna ott posztolni, csak valamilyen párhuzamosan zajló fennforgás miatt ő a másik színhelyhez ment ki.
Ez (is) mentette meg az életét!

Szerintem @pacsni tipikus esete a megélhetési és életvitelszerű emberbarátnak aki nagyon "bölcs" dolgokat képes beírni - amíg nem ő a károsult...
kopeba
@pacsni: Miről beszélsz ? Be volt drogozva meg egy csomó bűncselekmény miatt keresték már a rendőrök. Utólag mindenki azt mond amit akar. A rendőr öngyilkos akart lenni és az autója elé ugrott ?
kopeba
@pacsni: Ezeket a rendőri provokációkat se igazán értem . Akárhányszor volt dolgom velük meg ismerőseimnek mindig tisztességesen úriember módjára viselkedtek, és velem mindig mindegyik nagyon segítőkész volt. Talán az állampolgárnak is tisztelettel kellene közeledni a rendőrhöz.
pacsni
@Horizont: nekem is volt gyerekszobàm ès lehet hogy mèg jobb volt a tiedènèl ès egyàltalàn nem szègyelem magam, mert nincs mièrt szègyelnem èn magas fejjel jàrok, ès aki a sarkamra lèp, mint (a rendorok) azokat csak meg vètem. Lenne sok tortènetett mondanom, a rendorokrol 30 èv alatti tapasztalatommal, de semmi èrtelme. Nincs mit vitatkoznom veletek mèg akkor se ha elitèltek, nekem ez az èszrevètelem a rendorokkel kapcsolatban ès senki nem vàltoztathatja meg a vèlemènyem. (provokàlnak ès kèsz) nincsennek nagyon kikèpezve semmi szempontbòl.
pacsni
@sbl: azt persze hogy a vizsgàlati eredmèntek kimutattàk, hogy drogos volt, szeretnèm làtni, mert abban se hiszek, hogy drogos volt., ès kulonben is annyira drogos nem lehetett, ha rendesen vezette le hosszu km Mo-gig. elosszor is nem volt egy forgalmas ut, csak egy vidèk ut, ahol mèg a madàr se jàr, minden esetre nem hiszem hogy àrtatlanok voltak a rendorok is, csak hogy egyett emlitsek
Làttàk, hogy osztràk a rendszàm, egy komoly jàrmuvel furikàzik, biztos televan pènzel, majd ellitèzzuk egy kicsit. (ezt mind fèltèkenysègnek, irigysègnek hivkjàk, mert mèg Mo-gon mindig lètezik ez irigysèg a kulfoldiere nèzve ès nem kevèsbè.
pacsni
@GeoCravker: èn ilyen orszàgròl egyenlore nemtudok, de itt nekem az a vèlemènyem az egèsz bombàzò vàlaszkròl, hogy az osztràk nem akarta elutni a rendort, sajnos minden pillanatott megkell vizsgàlni, mert nemhiszem, hogy ugy tortèntek a dolgok ahogy mondjàk ès irjàk a sajtòba. A videò felvètel meg szerintem kulonos, hogy pont voltnekik felvevojuk.
Nem mondom, hogy àrtatlan az osztràk, de nem is bunos, talàn fifti-fifti-ben van az egèsz
incidens.
pacsni
@Horizont: "hogy irhat valaki ilyet le" mint ahogy tudod ez az oldal azèrt van, hogy mindenki kifejezheti a vèlemènyèt! èn is kifejeztem a vèlemènyem, mèg akkor is ha tudttam a sok bombàzokròl, de azèrt nem veszem a szivemre a rossz vàlaszokat, de azèrt elolvasom ès nem vàltozik a vèlemènyem ugy se.
Szvetlana
@pacsni: Az előttem szólók már elmondták a véleményüket, nem fokozom tovább, de sikerült újra megdöbbenni azon amit írsz. Gyalázatos. Nagyon sok eseted lehetett a rendőrökkel, ha azt a rengeteg rossz élményedet egyetlen egy, éppen szolgálatban lévő fiatalemberre zúdítod!!!
Ez a rohadék drogos-részeg hummeres már többször ült börtönben, gondolom otthon is egy söpredék lehet. És képes vagy azt írni ," hogy különben is, minek állt elé"
Ha vétett is az a fiatal rendőr, ezért meg kell halnia???
Úristen, te nem vagy magadnál, tudod te, hogy mit beszélsz???
GeoCravker
@pacsni: Amerikában például minden rendőrautóban van fedélzeti kamera. Pont azért, hogy az intézkedés megörökíthető legyen.
Azért megnyugtató, hogy még Te sem tudsz olyan országról, ahol a részgen/bedrogozva elkövetett halálos gázolásért kitüntetnének bárkit . Én sem tudok ilyet.
Szóval akkor a nagy sajnálkozásból csak vissza kéne venni.
Maradjunk abban, hogy bűnös. Mert
1. drogozni nem kötelező;
2. Inni sem;
3. befolyásoltság alatt vezetni szintén nem;
4. lebukáskor menekülni pláne nem;
igazszó
@pacsni: M8i az hogy kötekedik vele? Eldobom az agyam meg akarta állítani a dolgát végezte ha úgy tetszik a magyar autósokat védte a bedrogozott szemetek ellen . Láttad te már hogy mit tesz amerikában egy rendőr ha felszólításra nem állsz meg?? És teszem hozzá teljes joggal,!! Ha nem akarta volna elgázolni akkor nem hajt át rajra, ilyen egyszerű! Remélem a börtönbe fog megrohadni és minden nap agyba főbe verik. Csak hogy el ne felejtse mit is tett Amerikában tárat cseréltek volna a rendőrök
sbl
@Horizont: Már az is felháborító lenne, ha valaki egy ilyen tragikus végkifejletű ügyről ironizálni merne!
gugu45
pancsi!
Nem tudom te mióta vezetsz, és milyen stílusban?!
Én 39 évig vezettem, több mint egymillió kilométert. A két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor állítottak meg rendőrök (valószínű azért, mert a szabályokat betartva közlekedtem)! Végezték a dolgukat! Megnézték a papírjaimat, körbejárták az autómat, és udvariasan elköszönve további balesetmentes közlekedést kívántak.
Mikor láttam, hogy ,eg akarnak állítani nem idegeskedtem, mert tudtam, hogy minden rendben van. Aki "sáros" valamiben az mondja azt, hogy vele kötekednek a rendőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.