Az ifjúsági munkanélküliség komplex probléma, amely, ha nem oldják meg időben, nagyon komoly következményekkel jár akár szociális, akár demográfiai téren - mondta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatási biztosa az MTI-nek csütörtökön Szegeden, ahol Ifjúsági foglalkoztatás címmel tartott előadást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A rokkantak munkába helyezésével akarják fellendíteni a gazdaságot,36 ezer forintos bérrel.
A fiataloknak kellene munkát biztosítani, Ők egészségesek és jobban tudnak teljesíteni mint 50 -60 éves rokkant korosztály. 55 év felett öregségi nyugdíjba küldeném Őket a fiataloknak esélyt adva munkára, családalapításra az életük magalapozására.
Nem közmunka !!!. Normális munka 150 ezer minimum fizetéssel.
kopeba
Minimálbérből élőknek elég sokáig kell gyűjteni egy Mercire. Lamborghiniről nem is beszélve.
kkalman
@kukac50: A befőtt eltette a nagymamát. Pontosabban, mert a rokkantakat küldik, küldenék vissza a "munka világába", ami nálunk igencsak kis méretű, a fiatalok szorulnak ki onnan. A rendszer saját maga termeli ki a segélyből élőket, ugyanis, ha egy fiatal az iskola elvégzése után nem tud elhelyezkedni, ne adj Isten, évekig, később már ő maga sem biztos, hogy el akar menni dolgozni, mert hozzászokik a segélyes vegetáláshoz, és az igényei, automatikusan ehhez a létformához igazodnak.
Azzal a felvetéseddel meg csak egyet tudok érteni, némi kiegészítéssel, hogy a rokkantakat, akik betöltötték az 55. életévüket, végleges nyugdíjba kellene küldeni. Én a fiatalabbak közül is végleges nyugdíjba küldeném azokat a rokkantakat, akiknek tíz, vagy tizenöt év alatt nem javult az állapotuk. Az ő egészségi állapotuk már nem is fog javulni, még akkor sem, ha nem érték el az 55 éves kort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.