Az MSZP és a hvg.hu egyértelműen vesztett a bajai kamuvideó csavaros sztoriján, mégsem ők a legnagyobb vesztesek. És az sem biztos, hogy az egészet azok tervelték ki, akik az ügy nyertesei. Négy csoport is jól járhatott volna a bajai kamuvideó megrendelésével. Hárman kényszerültek lemondásra. Két hét telt el a videó megjelenése óta. Mégis, gyakorlatilag csak egy valaki örülhet az egész balhénak. Mindenki mást mond, mindenki másra keni a felelősséget, mindenki hazudik. Egyáltalán nem biztos, hogy azok tervelték ki, akik most a kezüket dörzsölik. Összeszedtük a videóbotrány legnagyobb veszteseit és nyerteseit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az a gyanús aki nem gyanús.

Hát itt a nagy vesztes az MSZP és a nagy nyertes a fideSS. Lehet gondolkodni hogy kinek is állt érdekében elterelni a figyelmet az egyértelmű választási csalásról.
Nem nehéz kitalálni csak logikusan kell gondolkodni és már meg is van a megrendelő. A szerencsétlen balek szocik csak besétáltak a felállított csapdába. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@leszúrt rittberger: Egyből vitték.
bencemacska
@coni: Jó lenne egy Gavra nyilatkozatot olvasni! Szerintem is Dérit beáldozták, de ki az a hülye, aki elhiszi, hogy saját szakállára cselekedett?

Így sem mentesülhet az MSZP vezetősége, mert akkor meg, hol a fegyelem?

Csak még egy kérdés: hány példányban készült a CD vagy DVD ? Ha a készítők egy pld-ban adták át, akkor az MSZP- nél még sokszorosítani is kellett!!!
Vizual
@bencemacska: Már bocsi, hogy bele szolok, de a kérdés jó és jogos. Mert a jobboldali sajtóban is megjelent, talán előbb mint a bal oldalon, vagy a hvg.hu.-n. Persze én nem tudom, hogy hol járt az a kazetta.
bencemacska
@Dr. Felipe: Azaz elkeserítő, hogy : "A legnagyobb ellenzéki párt adhatja csak a miniszterelnököt!"

Milyen miniszterelnök lesz, aki ilyen csapatból állítja össze kormányát?!
F_Viktor
Nos, az én véleményem, hogy nincs nyertese, sem vesztese a kamu videónak.
A fityesz erkölcsileg már az első választásoknál elbukta a bajai választást, miután az öt körzetből négyben vesztett.
A jövő évi választások nem a fityeszről és az MSZP-ről fognak szólni, hanem a demokráciáról. Az egybites agy-mosottak tuti a fityeszre teszik az X-et, míg a demokraták a legerősebb ellenzéki pártot fogja favorizálni. Ez alapján az ominózus videó semmiben nem befolyásolja a 2014-es voksokat.
bukfenc
Szerintem 3 esélyes ez a videó.

1) Az okos cigányok, miután látták mekkora pénz van a választási haccacáréban, csináltak egy videót amit annak adtak el aki a legtöbbet fizetett érte.
Ez nekik olyan játék volt, mint az - itt a piros ott a piros! -
Ott is, a bankos nem veszít, mert a két balek egymás pénzét nyeri el, a bankos mindig a pénzénél van, vagy nyer! (ha csal, mindig nyer)
Nem csak eladásra, hanem utána zsarolásra is alkalmas volt nekik..
2) Mszp megrendelte.
3) fidess megrendelte.

mindkettőnek "vastagon" meg van az oka...
Van két "mindenre képes párt", meg egy okos cigány csapat...

Tok mindegy melyik az igaz, ami viszont szégyen: ennyire letudnak aljasodni emberek, pártol és bőrszíntől függetlenül...

Szegény Magyarország! Lesz még lejjebb is?? :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.