Ha az állampolgár nem hülye, vagy nem lehet eléggé hülyíteni, mindjárt veszélyes lesz az államra. Túl sokat kérdez, államtitkokra lesz kíváncsi, mondjuk mindjárt arra, hogy miért nézik hülyének a pénzéért. Ezt aztán ki nem állhatja az állam és azonnal beindul az immunrendszere, amit rendőrségnek, titkos rendőrségnek, alkotmányvédelmi hivatalnak, amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökségnek (NSA) , CIA-nek, meg a fene tudja még minek, ilyen, meg olyan hírszerzésnek, elhárításnak hívnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nem értem. Mindenki újjongot, hogy a terroristák ellen többek között bevezetik a telefonok lehallgatását, és ezzel is növelik a lebukásukat.. És ? Most meg az a hír, hogy Orbán csak telefont használ, aztán megosztják velünk, hogy nem mondott semmit a telefonba.
Biztos sok terrorista támadást előztek meg, nyomták el már a szervezkedés idején.
Amúgy eszembe jut, hogy feleségemnek búgtam a telefonba, hogy 8 körül otthon leszek, kész lesz-e a vacsi, vagy éppen valakit elküldtem a kurva anyjába. Én nem mentettem el az tuti. De nem hiszem, hogy az érdekelt valakit is. Élni úgy kell, hogy soha ne csinálj törvénybe ütközőt. Ha igen hát megiszod a levét. Ha jól emlékszem egy - két hete írta valamelyek újság, hogy a bűncselekmény során valakinek a telefonját hallgatták le és amiatt bukott meg. hehe.
Nem kell beszarni, mert ugye van más is, most pld. az internet, műholdak, lehallgatok a lakásodban, meg az isten tudja, hogy mi még. De én azt mondom, ezt mindenki tudja. Csak azt nem, mikor, hol, kit és minek. Ez így helyes.
sbl
Ha lehallgattak, akkor lehallgattak!
Na és? Pedofil. homoszexuális, drogos, alkoholista nem vagyok.
Az USA-ba eszem ágába sincs menni, mit tudnak velem tenni?

Legfeljebb - ahogy mondani szokás - Kiny...ják keresztben és hosszában!

Ha egyáltalán engedélyt adok rá!
kkalman
Lehallgattak? Lehallgatnak?
Azt a fédervájszát nekik!
Gyorsan fel is hívom a havert, hogy holnap mikor találkozunk a krimóban, hogy egy sör mellett megbeszéljük, hogy lehallgatnak.
Na, ezt hallgassátok le vak hangyák!
Január
Ezt már mindenki tudta, hogy lehallgatnak, aki hallgat - magára hallgat.
Aki rosszban sántikál, az másképpen intézi az ügyeit, Ő már kikupálódott lehallgatásból, akkor mi az értelme a lehallgatásnak?
bakegya
...azért mégiscsak van akit és akiket ez piszkál,piszkatúráztatás erejéig?!!!-:)))
bakegya
@bakegya: ezt a pánikkeltést ami ez esetben lejáratókampánycélzattal kapóra jött-holott tudhattuk- jól zsebrevágta a tollforgató,gratula...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.