Jelentős sajtóvisszhangja volt a tüntetésbe fulladt budapesti Horthy-szobor avatásának. A legfontosabb hírügynökségektől a kisebb lapokig, Németországtól Franciaországon át Izraelig szinte mindenhol beszámoltak az eseményről. Szobrot kapott a „Hitler-szövetséges”, a „Jobbik gerjeszti a zsidóellenességet”, „növekvő antiszemitizmus Magyarországon” – hangsúlyozták a külföldi lapok.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Nil: Azért egy különbség akad. Úgy tudom Hitlernek volt civil foglalkozása...
aborisz
@miazavalami: hitler abban is pancser volt!
miazavalami
@aborisz: www.tudtad.com/2010/11/adolf-hitler-festmenyei.html
Ne ítélj elhamarkodottan. Nézd meg a képeit.
Aztán gondolj bele téveszméi mellé mennyi embert tudott megnyerni? Nem kis dolog. Ha nem lett volna elmebeteg akkor azt hiszem a legnagyobb politikusok mellé sorolhatnánk. Akik tömegeket képesek megmozdítani tudnak valamit.
Orsós Rodrigó
Ha ezeket a nemzetközi hírügynökségeket az nem zavarja, hogy Bukarestben utca lehet elnevezve Antonescuról, akkor csak kussoljanak! Pedig ő nem Horthy, hanem Szálasi ottani megfelelője volt.
aborisz
@miazavalam tényleg szépek a festményei! Akkor olyan mint az eggyik politikusunk. jól tud táncolni! Csak nem használja ki a tehetségét!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.