A jövő évi költségvetés tervezete 40 milliárd forintot szán hitéleti tevékenységekre. Az egyházak azonban például oktatási és szociális feladataik támogatása révén ennél is jelentősebb összeget kapnak 2014-ben a büdzséből.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Remélem a következő kormány nem adja oda nekik, a hülyítésre!
szepwilly
es minden csuhas ketszeri ingyenes kupi latogatast...elmennek papnak,de öreg vagyok meg egeszseges!
miazavalami
Ők pedig Jézus tanítása után odaadják a szegényeknek? Mert Jézus ezt tanította, csak a csuhások már feledték.
qxy
Adózik az egyház a
temetések,
keresztelők,
házasságkötések, egyebek után?
Hihetetlen pénz folyik be na meg a sok adomány és említeném hogy az egyik öreg éppen nem szegény magányos mamika amikor szép temetést kért meg szép misét és gondozzák a sírját x időig, nem kis örökséget adományozott és aki ebben részesült, Az egy temetői gondnok akire rábízták hogy ültessen a sír halomra egy két árvácskát.persze munkaidőben .Tényleg. erről nem is kötelesek nyugtát adni kinek? ? ?
outsider
Jaj de rossz ateista magyarnak lenni a fidesz-kdnp maffia országában.

Jövőre, mikor ezek megint elcsalják a választásokat, templomlátogató keresztény fideszes leszek. Ehhez elég annyit tennem, hogy beépülök a helyi fideszesek közé. Lopok ezt-azt, amihez ép hozzáérek, csalok egy kis adót, áfát, választást, és hazudok, hazudok, hazudok...:)

Csak azt nem tudom, miképpen tudok majd szembefordulni önmagammal, hogyan emelkedhetnék le az ő szintükre, és egyáltalán mennyire árazzam be a becsületem. (A tükör mindenképp kidobós lesz, még a visszapillantók is:)
ferii
A fenébe a csaló,álszent egyházzal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.