A parlament keddi döntése alapján szabadságvesztéssel büntethetik azt, aki mások becsületének csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvételt készít. A büntető törvénykönyv szigorítását a bajai videoüggyel indokolták a kormánypártok.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Úgy értsem ,hogy párttitkár, de egyébként egy nagydisznó?
Csizmás Kond
@Hellcat: Egy jogszabály mindenkire egyformán érvényes. Szerintem meg azért került most ilyen szembetűnően előtérbe mert sokan a szarakodásban nem ismertnek határt.
Yoda69
@Csizmás Kond: A fidesz mennyit ragalmazott ellenzekben? Kezdve Sukoroval, oszodon at? Es menyi jogeros itelet szuletett. Ezen torveny alapjan a fel fidesz vezerkart huvosre lehetne tenni,
Hellcat
@Csizmás Kond: Az MNO honlapja tele van rágalmazás helyreigazításokkal...Igazad van, a mocskolódás nem ismer határokat...a fideszben sem.
Csizmás Kond
@Yoda69: @Hellcat: ...egy-kutyák viszont a Fidesznél a jó-pont mivel ő kezdeményezte az ilyen butaságok befejezését.
Yoda69
@Csizmás Kond: Milyen pont?
Erre eddig is volt torveny. Hiszen hogyan kotelezhettek volna a fideszes MNO-t helyreigazitasra tobb tucatnyi esetben, ha nem lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.