Rendkívül kedvező véleményt kaptunk Brüsszelből, az Európai Bizottság elismerte az ország hároméves teljesítményét – értékelte a nemzetgazdasági miniszter az Európai Bizottság kedden közzétett őszi gazdasági előrejelzését újságíróknak kedden Törökbálinton.

Varga Mihály kifejtette: Brüsszel azt jelezte vissza, hogy Magyarország államadóssága csökkenő mértékű lesz az elkövetkező években is, és "az államháztartási hiányt 3 százalék alatt tudjuk tartani".

Most már nemcsak a magyar kormány, hanem Brüsszel is úgy látja: a 2014-es év jóval könnyebb lehet az ideinél – jelentette ki a miniszter.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Jól hazudni tudni kell - mára Rákosi rendszerben is tudták hogy kell jó statisztikát csinálni - az első stat.órát ezzel kezdte tanár : a statisztika az amivel bármit be lehet bizonyítani és annak az ellenkezőjét is -hát ennyit erről...Brüsszel messze van, aki elégedett az jöjjön ide közmunkásnak vagy munkanélkülinek vagy rokkantnak vagy sokgyerekesnek vagy ...
brüsszel mint egy megfoghatatlan valami pont úgy működik mint az emberek - nem ismerné be ha hibázott - a WHO sem vette vissza OV díját pedig kellene - ha pedig igaza van OV-nek hogy kísérleti laborban vagyunk - akkor nagy a baj ... mert ez fog jönni a többi eu-s országban is
F_Viktor
Beírom ide is (jó, hogy több azonos cikk jelenik meg):
Brüsszelben első körben az orbán-csürhe adataiból dolgoznak, olyanokéból, mint az MNB elnök eltolcsy (akiről köztudott, hogy a számokkal nagy bajban van, akinek a minusz előjel többet jelent!) és a fityeszes új Költségvetési Tanácséból.
Majd tavasszal, mikor Brüsszel általa kijelölt bizottság beszámol, s megírja Magyarországról a jelentését, akkor derülnek ki a turpisságok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.