Bemutatta 18 budapesti egyéni választókerületi jelöltjét az MSZP és az Együtt-PM szövetség pénteken. Tizenkét körzetben a szocialisták, hatban Bajnai Gordon pártszövetsége állít jelöltet a jövő évi parlamenti választáson.

A 18 jelölt közül jelenleg 8-an országgyűlési képviselők. Többségük kiléte az elmúlt hetekben már ismertté vált. Az utolsó nyitott kérdés az volt, hogy a betegsége miatt az utóbbi hónapokban a parlamenti munkától távol maradó Kiss Péter korábbi MSZP-s kancelláriaminiszter vállalja-e az indulást az újpesti körzetben, a jelöltbemutatón azonban hosszú idő után ő is megjelent a nyilvánosság előtt.

Bemutatta budapesti jelöltjeit az MSZP és az Együtt-PM

Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarországért politikusa szerint a fővárosban már egy most vasárnapi választáson is az ellenzék győzne, így a jelöltek túlnyomó többsége parlamenti képviselő lesz.

Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője ellenzéki városnak nevezte Budapestet, Mesterházy Attila MSZP-elnök pedig arról beszélt, hogy a főváros a Fidesz-kormány alatt mindig büntetésben van.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
Hagy mondja!
Legfeljebb előre iszik a medve bőrére...
verőce21
Szélhámosok, kalandorok gyülekezete.
tivoli
Nekem aztán mutogathatnak. Akiket eddig ismerni véltem, mind átvert, csak a saját pecsenyéjét sütögette az én tűzhelyemen. Ezeknek még nyers a sütnivalójuk?
tivoli
@lenhardtibolya: Nem a köpönye a lényeg, hanem a szív! A felebaráti szeretet. Minden kedves rokonnak, barátnak, szomszédnak, üzlettársnak parlamentben a helye. Hogy milyen pártban? Oly mindegy, amelyik padsorban éppen hely van.
tivoli
@Halszem: Már hogyne lenne? A pontos dátumot is tudjuk már, s ha jól figyelünk, még az is kiderül, kik lesznek a befutók!
Függetlenül a szavazások eredményétől.
varirmag
Karácsony G rád nem szavaznék,ahogy elnézem a többiekre sem !
Hol van egy politikus akinek nem csak a saját megélhetése, hanem a választó polgár
is fontos. Értem én a tolakodást hiszen a húsosfazékhoz csak feleannyian férnek oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.