A Fidesz az ellenzéki képviselők támogatását várja ahhoz, hogy ma a házszabálytól való eltéréssel szavazhassák meg a Btk. módosítását. Attól tartanak, hogy az ároktői banda egyik tagja – a törvény módosítása nélkül – házi őrizetbe kerülhet. Az ellenzéki képviselők többsége az előzetes letartóztatás idejének meghosszabbítását ellenzi.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Rogántónyókám, elmégy te a 'csába! Nem most kellene kapkodni, és ráugrani egyetlen ügyre, és annak ürügyén - látszólag - úgy csinálni, mintha rendbe akarnátok tenni a közbiztonságot. Volt rá időtök bőven, de pont lesz@rtátok a bűnözési statisztikák folyamatos romlását, fontosabb volt pénzzel tömni orbán bácsi magánhadseregét. Most pedig jössz te, te kis nyálas hordószónok, és azt mered mondani, hogy aki nem ért egyet veletek, az a gyilkosok pártját fogja, ha nem ért egyet a korlátlan ideig tartó házi őrizet elvével. Azért nem értenek vele egyet tónyókám, mert innentől csak egy lépés bárkit házi őrizetbe vágni, akinek nem bírjátok a képét, és ott tartani akármeddig.
A Tündik bündije
@SwordFish: Látom, rosszul esik emlékezni rá, de ki is volt a nagy székházvédő? Csak nem egy bizonyos Szabó Ferenc, alias Szőke Feri? Az a kigyúrt baromállat, aki ráeresztettek néhány ötven kilós gimnazistára, és aki nem mellesleg több rendbeli garázdaságért, pénzbehajtásért, kábítószer-kereskedelemért és nem utolsósorban gyilkosságért ültettek le, majd a hatályos jogszabályokat semmibe véve Kubatov elvtárs szekuriti-gorillaként alkalmazott, habár ilyen múlttal ez törvényellenes.

Úgyhogy kicsit nézz körül, ki pártolja a gyilkosokat?
gabrella
A bíróságokat kell megsürgetni, szarakodnak évekig egy ilyen horderejű üggyel és nincs döntés?
Ez a bíróságok munkához való állását bizonyítja.
bretagne
Nem az ellenzékre kellene fogni, ha nem mennek abba bele, hogy a végtelenségig lehessen valakit előzetesben tartani!
leszúrt rittberger
@SwordFish: Tehát aki nem akarja, hogy valakit bármilyen indokkal korlátlan ideig őrizetben tarthassanak, az "gyilkosok pártolója". Húha, ma is toppon van a zugügyvéd csürhe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.