Mostantól cirka 17 millió forintért gyakorolhatnak lőni az országgyűlési őrök egy éven át – írja a Blikk.

A lap szerint százezer darab kiképzési lőszert rendeltek nekik, s október közepétől egy esztendőre kibéreltek számukra a IV. kerületben egy lőtermet.

Az Országgyűlés Hivatalától megtudták, hogy évente átlagosan négyszer mehetnek lőgyakorlatra az őrök az éves kiképzési terv alapján. Szakterülettől függően fejenként 200-300 darab lőszerük van egy esztendőre.

Elek József megtudták, hogy a pincében kialakított teremben 15 méter lehet a legnagyobb lőtávolság, és négy mozgatható lőállás van, ami azért jó, mert szituációs lőgyakorlatokat is lehet végezni.

- A pincének nagy előnye, hogy a fényviszonyokat is szabadon lehet alakítani – magyarázta. – A lőterem mellett egyébként van egy tatamival „bélelt" termünk is közelharc gyakorlására, konditermünk és kivetítővel felszerelt oktatótermünk.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Még egy ilyen undorító, beszari bandát, mint a csúti pocak és holdudvara, eddig nem láttam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@igazszó: nem hogy 45, de a duplájából sem lehet megélni, de most 3 millió "koldus" kezdjen lövöldözni? A feldühödött nép a vörös ködtől meg majd nem néz semmit és senkit.
Részemről BÉKE párti vagyok.
csa-csa
@Vizual: igen mehetünk az utcára mint már annyiszor. és mi változik? SOHA SEMMI!
Egy tény, SOHA EGYETLEN TETŰ SEM ÉRTÜNK fogja bacni a nénikéjét odafent milliókért.
igazszó
@csa-csa: @csa-csa: Én is békepárti vagyok ! Mindenki halljon éhen békében! Fő a nyugalom Vegyék el a lakását legyen hajléktalan, úgy sem tehetünk mi semmit sem!! Azért lehet más rendszerben élni Én legalábbis éltem már ahol mindezek a dolgok nem voltak.
És ha így vesszük akkor még mindig a feudalizmusban élnénk és fogunk is élni mert hát békepártiak vagyunk . Azért máshol a "tetűk "tudnak jobb életet teremteni csak itt nem megy?
coni
Látszólag nem ismerik a Ceaușescu népmesét... Vagy a Ludas Matyit..
Vizual
@csa-csa: Csak talán olyant kellene választani aki vagy már gazdag, vagy nem engedni, hogy lenyúljon mindent. Három év alatt felkerülni a milliárdos listára, hát ...
/Egyébként nem tudsz egy FIDESZ belépési nyilatkozatot ? :)/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.