„Mennyibe fog nekem ez kerülni?” – kérdezte Rogán, amikor megtudta, hogy felesége modellnek állt. Ez nem derül ki a videóból, de az igen, hogy mi a „hű” és mi a „hűha” a Fidesz frakcióvezetőjének felesége szerint.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Neked semmibe. A rá valót úgyis a közösből nyúlod le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Valamivel el kell ütni az időt... A jótékonykodás csak a királyi családok tagjainak és az államfő feleségek privilégiuma. Ő egyik sem.
Vizual
Már mennyibe került.? FIDESZES szépség. Mert nekem nem jön be. De ez nem számít. Az már igen, ha valaki FIDESZES az még model is lehet. Miért nem nyit meg egy kiállítást ? Pld. Mint azt egy jó érzésű politikus feleségnek illik. Persze pénzért mindent. Mármint aki bevette, annak...
Mérték a Wittner és a Selmeczi.
Vizual
Aztán eszembe jutott. Minek kritizáljuk. Hiszen szerények és nem akartak sokat. Talán van aki emlékszik, hogy Causeszku felesége, jó pár tudományág felső minősítését szerezte meg, mire golyó érett lett. Állítólag analfabéta volt.
És akkor fennakadunk azon, hogy képesítés nélkül a kifutóra lép. Csúnya nő meg nincs.
De ha belegondolok, hogy a szervező cég mit kaphatott tőlünk, közpénz formájában, akkor már azért ugy gondolom, hogy Rogán megjegyzése nem lehet helytálló. Nekünk mibe került ?
Desischado
Egyetértek, összesíbolták már a ruháravalót! A mi pénzünkből!!!
kkalman
Tóni, ne aggódj! Biztos lesz még a tanyapénzhez hasonló pénzosztás, amiből akár több ruhát is vehetsz őnagyságának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.