A Daganatos.hu szerint nem magukra költötték a pénzt, a vádak mögött konkurenseik állnak. A NAV is nyomoz – írja a Hir24.

A lap cikkében az olvasható, hogy nem igaz a Daganatos.hu alapítvány szerint, hogy magukra költötték volna az egy százalékokból összegyűjtött évi 300 millió forintnyi adományt. Az irodájuk szerintük nem luxusszínvonalú, a pénzből pedig csak annyit költenek magukra, amennyit a törvény megenged.

A Daganatos.hu Alapítvány szerint családokat támogattak és röntgengépet vásároltak a nekik felajánlott adományokból. A Hír24 vendége, Kriván Gergely, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke szerint nem meglepő a NAV-vizsgálat. Elmesélte, hogy az alapítvánnyal évekkel ezelőtt megpróbálták felvenni a kapcsolatot, hogy partneri kapcsolatot alakítsanak ki. Azt a választ kapták, hogy a gyermekonkológiai munkacsoporttal és annak tagjaival semmilyen együttműködést elképzelni nem tud a kuratórium.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@gabrella: Azért vannak olyan alapítványok akik tényleg lenyúlják a pénzt csak emlékezni kell egy beteg kisfiúnak össze jött 1 millió forint a család abból kapott 200 ezret a többire meg azt mondta az alapítvány a 800 ezer költségre ment el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
pl. louis vuitton táskák lesznek belőle ...
gödörben
Ha adakoztok azzal is csak valakiknek a zsebét tömitek. Ha van lehetőségetek akkor amit adni akartok személyesen adjátok. Így oda jut ahova szánjátok. Lehetőség a névre szóló számla, ahova utalni lehet kellő kürültekintés után. Egyébként nem értem miért csodálkoztok. Itt eddig is lenyúltak amit lehetett, most meg törvénybe van iktatva a lopás. Hajrá Mo.
Zsuga
Sajnos tény, hogy sok alapítványi pénz nem oda kerül, ahová az adakozók szánják. Nem ártana az alapítványi pénzt kezelő személyek vagyoni helyzetét és változását, életvitelének minőségét is figyelemmel kísérni és azt azokkal az emberekkel is megosztani, akiktől a segítséget kapják, illetve elvárják.
qxy
Sajnos az nem bolt hogy ha a rákosok meg gyógyulnak.
tessék csak hosszan beteg lenni és szedni a sok gyógyszer meg menni a kezelésekre. abban van a biznic.
Nem egy orvost meg kérdeztek.-
Ha az ön feleségénél rákot diagnosztizálnának, engedné e a Kemo terápiás kezelést?
A válasz, 10 ből, egy sem,.
Miért is? ? ? ?
Gyuri Géderről
Köddé válik mint, egy néhány magyar milliárdos. Talán, a KEHI, NAV, ügyészség választ tudna adni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.