Megkurtított gyes és gyed, csökkentett táppénz, a közalkalmazottaktól elvett egyhavi fizetés, a nyugdíjasokra helyezett komoly terhek – ezek az intézkedések köthetők Bajnai Gordonhoz, így Selmeczi Gabriella szerint minden családnak fel kell tennie a kérdést, hogy mit tartogat a volt miniszterelnök a magyar emberek számára. A Fidesz szóvivője a köztévében beszélt arról is, az Orbán-kormány az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy létezik más, sikeres válságkezelési recept is.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Most már akkor minden nap kiöklendezik a Magyar Nemzet magából egy ilyen hírt a választásokig? Nem lehetne valahogy mondjuk mindig hétvégén egyszerre, és akkor nem kellene állandóan rettegni?
coni
Ha igaz lenne, nem kéne mindennap ismételni.
A Fidesz rögtön a kormányzás elején elvett 3000 Mrd MNYP pénzt, majd utána csak évi 1000 Milliárdot. Az államadósság meg csak nőtt...
Bajnai az egyetlen aki tudja mit kéne tenni és meg is tenné, ha hagynák..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.