Elfogadta a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön azt a rendeletet, amely jogellenesnek minősíti az életvitelszerű tartózkodást egyes közterületeken. A határozatot a Fidesz-KDNP és ...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Tudom, nem szép dolog rosszat kívánni másoknak, de mivel a Jobbik és a Fidesz példát mutat e tevékenységből, minden egyes igennel szavazónak kívánom, hogy egyszer ők is kerüljenek ilyen helyzetbe.
Az, hogy a hajléktalanok sorsát rendezni kell igaz, de büntetéssel mit érnek el? Bevetik őket a börtönbe? Mert pénzük, -helyzetükből adódóan- nyilván nincs.,így a kiszabott pénzbírságot nem tudják rajtuk behajtani.
Milyen emberek ezek, amíg a sportkluboknak milliárdokat adnak, addig nincs pénz sem a szerencsétlen sorsú emberek megsegítésére, sem a Pető Intézet részére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.