Három évig őrizte a miniszterelnök páholyát a Videoton-stadionban, kormánypárti vezetésű önkormányzati bálok rendszeres előadójának hívták, hogy szivarozni tanítsa a nagyérdeműt, és még a püspök is nála vásárolt. Ennyi sem volt elég, hogy a 12 év alatt felépített szivarparadicsom fennmaradhasson. Szender Krisztiántól a trafikosztogatásnál elvették boltját, de ami ennél is rosszabb: nagyrészt az álmait is. Szivarszakértő, szivarüzlet-tulajdonos – ez állhatott volna évekig Szender Krisztián névjegykártyáján, aki bő egy évtized után azzal szembesült, hogy legfeljebb taníthatja Magyarországon a szivarkultúrát és a szivarozás etikai szabályait, és bár anno a hírtévések forgattak vele többórányi videót, a saját boltja és imázsa helyett legfeljebb alkalmazott lehet a dohányboltjában. Ahol azt is hiába magyarázná bárkinek, hogy a cigaretta valójában sosem érdekelte, meg azt is, magának, hogy szertefoszlottak az álmai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Rajta kivul meg van 50 ezer masik csalad is akiknek a trafidesz egy tollvonassal szetzuzta nemcsak az almat, de a napi megelheteset is.
Yoda69
Rajta kivul meg van 50 ezer masik csalad is akiknek a trafidesz egy tollvonassal szetzuzta nemcsak az almat, de a napi megelheteset is.
Senara
Skandalum kedves vezető sem tudta megmenteni a szivarboltot pedig ott tuti nem vásárol fiatal . Püspök meg szokjon rá a csempészcigire :-)))
bretagne
Hány ember fog még tönkremenni a hülye intézkedések miatt???
Január
@bretagne: " Aztán amikor Közép-Európa legnagyobb szivarszakértőjeként hívták a mikrofonhoz, lassan kiegyenesedett, és nagy levegőt vett. " Sajnos senki sem próféta a saját hazájában.
Vajon mit szóltak volna az illusztris külföldi vendégek, - mert a magyarok már hozzászokhattak az elmúlt években ehhez - ha megtudták volna a történetét?
gabrella
Mert Orbán nem szivarozik, na meg vannak nála fontosabb ismerősök is ezek szerint.
bretagne
@Január: Megnéztem a videóját. Gyönyörű az a trafik. Nem is trafik, több annál. Nem is értem, ilyen ember miért nem folytathatja? Tényleg elképesztő ami itt folyik. Azt mondja a cim: Orbán Viktor sem tudta megmenteni a szivarkirályt. Akarta egyáltalán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.