„Felszólítom a mostani állapotokért felelős adóhivatali vezetőket, hogy lépjenek vissza! Lépjenek vissza az oligarchák is, akik a kezüket fogják! - mondta Horváth András, a volt adóellenőr, aki szerint a NAV hagyja csalni a legnagyobb cégeket. A volt adórevizor szerint már régóta el kellett volna rendelni a nyomozást az ügyben, de mivel végül úgyis lesz valamiféle vizsgálat, ezzel csak néhány hónapot próbálhatnak nyerni most az érintettek. És „aki nem támogatja a vizsgálóbizottság felállítását, az a korrupció mellett van” - mondta még Horváth András, a kormánypárt mellett az MSZP-re is célozva. A Fidesz meg az MSZP azért nem akar vizsgálóbizottságot, mert nyakig benne vannak a csalásokban.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
@human: valódi jogállamokban már túlóráznának az ügyészek és a rendőrök a visszaéléseket elkövető adóhivatali vezetők őrizetbe vételei miatt...
itt meg...
semmi...
ahogy 23 éve már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@palika: Ha komolyan gondolják a vizsgálatot, akkor tényleg nem lehet egy hétvégén felderíteni, hogy mi történt.
De jó magyar szokás szerint majd bedobnak egy újabb kutyacsontot amin a Zemberek rágódhatnak, s elfelejtik a NAV-os ügyet.
Sede
szép lassan kihül ez az ügy is, és a feledés homályába merül.
ahogy az mifelénk lenni szokott.
palika
@F_Viktor: Ezt is meglehet csinálni, komolyan ez egy "maffiaország"!!! A nép a legnagyobb hülye, velem együtt, a maffiapolitika meg röhög rajtunk!!! Megérdemeljük, hogy öngyilkosok legyünk, hogy csürhének nevezzenek bennünk, hogy a kórházakban eltegyenek bennünk láb alól, hogy ...! Előre a európai maffia úton!!!
palika
@F_Viktor: Ja, tényleg! Nekünk már csak ez jutott...ezek a mocskos rablók meg dörzsölik a tenyerüket...! Vettem több kaszát, mert ha menni kell, megyek, fegyvert nem vehetek, mert megbilincselnek, majd jól elpicsáznak! Szóval ezeket a maffiózókat nehéz lesz legyőzni, de én készen állok, majd csak kiegyenesiteni a szerszámot, oszt "aggynekik" lesz!:-))
outsider
@Sede: És az feltűnt neked, hogy nem forró, de még csak langyos sem volt ez az ügy például itt a propelleren?

Sem egy igazi balos, sem egy jobbos nem kommentálta. Fejet a homokba, x-elni a kisebb rosszra:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.