Orbán Viktor szerint épphogy válság idején kell sportlétesítményekre költeni, válság idején kell "felszívnunk magunkat". A kormányfő a szolnoki Vízilabda Aréna átadásakor arról beszélt, hogy ha nincs tömegsport, mindennapi testnevelés, akkor a még jól teljesítő élsportot az átalagmagyarok le fogják húzni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Igen!! Te jól felszívtad magad, csak vigyázz nehogy kidurranj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Viktorka,a stadionoknak mi köze a tömegsporthoz?
Maximum,amit a rendőrökkel vívnak a szúrkolók.
gabrella
Igaza van, amikor nincs munkahely,válság van dögöljön éhen aki akar és legyen stadion.
Senara
Napi testnevelésnek sincs köze a stadion építéshez ..."még jól teljesítő élsportot az átalagmagyarok le fogják húzni." ...kik az átlag magyarok kedves vezető ? Akik létminimumból élnek , közmunkások , munkanélküli diplomások , fiatalok . Félelmetes mit megenged magának . Útmutatás tessék harcolni az "átlag magyarok " ellen ?
nyanya001
Válság idején stadiont építeni !
Valaki adja már be neki a gyógyszerét !

Ezért tartunk itt mert annyit ért a gazdasághoz mint
a falábú focistái a minőségi futballozáshoz !
F_Viktor
Addig semmilyen formában nem lehet megvédeni a stadionépítkezésekre, felújításokra évi 200-250 milliárd Forint értelmetlen elköltését, míg az országban pl. a szegénység történelmi csúcson van, devizahitelesek vesztik el egyetlen vagyonukat, az árkokba lökik a munkanélkülieket, rokkantakat, amíg a mentőgépkocsik hiánya miatt emberek halhatnak meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.