A Jabil Circuit Magyarország Kft. a törvényi kötelezettségeinek megfelelően nagyobb létszámú leépítésről tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központját, döntését a...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@F_Viktor: Ja!! Akkor már értem az új adómentes meccsjegyeket !
Csak azért érdekelne hogy a határontúliaknak az Mi adónkból lesz fizetve vajon a belépő?? Na ná!! De stadion építen azok sem jönnek ide, adót fizetni sem de Mi támogassuk őket.És senki nem kérdezet meg bennünket hogy akarjuk e támogatni .
F_Viktor
@Mobil123: A cafeteria változás egyértelműen a stadionok feltöltése miatt történt meg.
A határon túl élő magyarság sem olyan büszkék már az anyaországra, mint voltak a 90-es években. A 2004-es népszavazás miatt megharagudtak a baloldalra, 2010 utáni fityesz politikától sem boldogok. Ergo ott is sikerrel járt Orbánnak a megosztópolitikája.
Mobil123
@F_Viktor: Legyen Neked igazad a határon túlélőkkel kapcsolatban. (bár azt gondolom ott megteszi a magáét még Tőkés is , akit nagyon utálok, mert ritka egy nagy szar keverő!)
De remélem nem jönnek annyian szavazni a vezírre mint amennyit vár!!
F_Viktor
@Mobil123: Teljesen mindegy mennyien jönnek, annyi biankó szelvényes levelet tesz félre, majd urnáz fityeszes X-ekkel amennyire éppen szüksége lesz.
Ezzel csak annyit akartam jelezni, hogy nem hiszek a demokratikus választás lehetőségében.
Mobil123
@F_Viktor: Ennél a hatalomnál Én sem!!!
coyote3
Jól emlékszem, hogy velük is kötött a zsírdisznó stratégiai megállapodást?:))) Már megint lett pár munkahely. A közmunkásoknál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.