Eltűnt hétfőn a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója, a középiskola tanára. Szilágyi Szabolcsot a rendőrség mellett önkéntesek is keresik.

A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálatot folytat a 42 éves debreceni tanár eltűnése ügyében – olvasható a police.hu oldalon kedden megjelent közleményben.

Az eltűnt férfi felesége tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a férje hétfő kora reggel ment el a Csapó utcai otthonukból és azóta nem adott életjelet magáról. Szilágyi Szabolcs 186 cm magas, vékony testalkatú, haja rövid, világosbarna, szeme zöldesszürke, arca jobb oldalán egy anyajegy látható. A debreceni férfi eltűnésekor rövid, sportos, sötétkék, kapucni nélküli kabátot viselt. A férfi keresésére önkéntesek indultak kedden délben, átkutatták a debreceni Nagyerdő egy részét, sikertelenül. A Facebook-on az önkéntesek további kereséseket szerveznek. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az tárcsázza az éjjel-nappal hívható 06-30-866-1704 számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú ingyenesen hívható zöld számán: 06-80-555-111, illetve a 107, 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.