Ha nagyon hideg lesz és fennakadások lesznek a gázszállításban, akkor, problémák lehetnek a gázellátásban. A tárolók megvásárlása helyett inkább, azok feltöltésére kellett volna költeni a pénzt - ezt Holoda Attila, az Orbán-kormány volt energetikai helyettes államtitkára mondta az Egyenes beszédben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
Miért vett két gáztárolót a kormány ha nem töltik fel?-egyszerű mert az EON el akarta adni a németeknek meg be kell nyalni,hogy békén hagyják Orbánt.
Mi meg fizetjük az árát.
Nakimaga
Azok tartalmazzák a rezsicsökkentéshez szükséges gázt !
Hellcat
@Nakimaga: Nincs abban semmi csak párnagáz maximum...Üres tárolókat vettek amiket már nem is használnak és nem is fognak szerintem...a mutyi az mutyi...ne keress benne logikát. Mellesleg ezek a tárolók ha jól tudom természetes barlangok, mert a földgáz az ilyen helyeken szeret a legjobban lenni. Szóval vettünk pár barlangot...HURRÁ!
Nakimaga
@Hellcat: a szavak között,rövidebben én is ezt írtam,de igazad lehet,olvashatják gyöngébbek is akik nem értik !
Hellcat
@Nakimaga: Értettem én a humort, félre ne értsd :) Csak gondoltam akkor már egy kalap alatt még mellévágok pár érdekességet :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.