Egy 3,4 hektáros földért kapott egy majdnem 33 hektárosat. A szerencsés eladó Jászapáti kormánypárti képviselője volt, a vásárló pedig épp a munkáltatója, az önkormányzat. A történetben egy villanásra feltűnik Navracsics Tibor is.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
korrupciógyanús??? ez nem gyanús bakker ez nyílvánvaló!
Hellcat
korrupciógyanús??? ez nem gyanús bakker ez nyílvánvaló!
Desischado
Szerintem világos mint a nap, hogy korrupcióval állunk szemben! Egy 3/4 hektár helyett 33 hektár?! Ügyes, így kell ezt csinálni!
laszlobihari
Sukoró kicsiben! Csak itt valóban közpénz rablás történt ugyanis a cikk tanusága szerint 107 AK helyett kapott 812 AK-át (AK- arany korona). A különbözetet kifizette?
bakegya
Kérjék fel ÁNGYÁNT,de mindenek előtt Orbánt e témában nyilvános -élő vitára.
human
Miért nem hagyják ki a földet a közjátékból. Így túl körülményes. A képviselő menjen oda a pénztárhoz és fizessen be 10 ezret. A pénztáros pedig visszaad neki 100 ezret. Ezt ismét beadja és máris 1 millió üti a markát. És ezt addig ismétli, amíg el nem fárad a lába az ácsorgásban. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani földcserékkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.