A Miniszterelnökség cégénél dolgozik felelős beosztásban az állami földpályázatok egyik nyertese – írja a Blikk.

Junek Nikolett az Államreform Operatív Program (ÁROP) projektmenedzsereként a múlt héten tartott egy sajtótájékoztatót, amelyben „a megyei tervezés koordinációjáról" beszélt Székesfehérvárott.

A több tízmillió forintos uniós pályázati projektek lebonyolítása mellett egy 88 hektáros földbirtokot is művelnie kell Felcsúton, amit tavaly nyert el a Nemzeti Földalap (NFA) pályázatán, amelyet a helybéli gazdálkodóknak hirdettek meg – írja csütörtöki számában a Blikk.

Ráadásul a lap szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családját leszámítva Junekék az egyetlenek, akik az állami földpályázaton és az állami dohánykoncessziókon egyaránt arattak. Junek Nikolett férje, Junek Károly két trafikot nyert el, egyet Felcsúton, egyet pedig Bicskén.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Látszik a kiscsajon hogy igazi "földműves" ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@F_Viktor: a fletó már tudja hogy csak így lehet ellenük "harcolni" (nem szeretem ezt a szót az orbán használja ) azért mondta aki langyos üljön fel a sütőre , én azért tartok attól ha nagyon elmérgesedik a kűzdelem balhé lesz belőle ,a választások előtt vagy után . Benne van a levegőben :-(
percsi
@F_Viktor: Sajnos igaza van @dömdödöm-nek:( Ezek az emberek azt hiszik, hogy az elmúltnyócév miatt élnek rosszul. Szórólapokat kellene gyártani és bedobni házakba. Csak az a baj, hogy terrorcselekménynek számítana, a TEK megtaposna, mint egy férget!
percsi
Az ellenzéki pártoknak kellene körbe járniuk az országot, úgy ahogy Gyurcsány teszi. Kinevetik, leírják Gyurcsányt, pedig nem gondolkodik rosszul. Nem egymással viaskodniuk, hanem cselekedniük kellene. Közel négy évik aludtak, itt az idő, fel kell ébredni és cselekedni!! Ha kell többször, hatékonyabban kell bemutatni az elmúltnégyévet!!
F_Viktor
@dömdödöm: A baloldal attól fél, hogy Gyurcsány miatt sok szavazót veszíthetnek. Gyurcsány viszont azt hangoztatja, hogy az összefogás lényege az egységes fellépés, kirekesztésnek nincs helye.
Nem rajongok Gyurcsányért, de most igazat adok neki, a 2/3-os győzelem érdekében (másnak nincs értelme) nem szabad finnyásnak lenni.

Balhé? Természetesen benne van a pakliban, már tapasztaltuk, hogy a Kubatov-legények kis összeg fejében mire képesek.
Ezután Orbánnak nagyon jól jöhet egy szükségállapot, s máris elhúzható a választás időpontja.
F_Viktor
@percsi: Nem kell szórólapozni, elég ha mindenki a környezetét felvilágosítja, s jövő áprilisban visz magával 3 embert.
bundi
sem ez, sem a trafik, sem a manyup pénz, sem a nav botrány...
2006-ban miért is gyulladt ki a főváros?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.